Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Great Stadium
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19205
Great Team MANGOLÉ FC
ATT Tactiek Amorim
37% Balbezit 63%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 60.7
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Daar is Kawaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - MANGOLÉ FC 0:1

11e minuut.
Aimar geeft een hoge lob. Sędziak kopt de bal weg. Klungelig pakt Miholka de bal. Pevide bereikt de bal nog maar net als eerste. Pevide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Arnao heeft problemen om de bal te vangen. Arnao geeft een lange en hoge pass. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - MANGOLÉ FC 0:2

25e minuut.
Arnao rent richting de bal. Arnao passt de bal zonder na te denken. Miholka speelt de bal door. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Arnao met een sublieme pass. Gămălie probeert naar een medespeler te passen. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Gămălie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gămălie geeft een hoge lob. Sędziak kopt de bal weg. Miholka is nu in balbezit. Miholka schiet op doel. Bulcke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wahid speelt de bal door. Gămălie rent richting de bal. Inworp. Arnaldes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sengo geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Kuśnierewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pevide is nu in balbezit. Pevide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - MANGOLÉ FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Team 59%, MANGOLÉ FC 41%.
Great Team - MANGOLÉ FC 1:2

47e minuut.
Almeida rent richting de bal. Almeida geeft een lange en hoge pass. Gămălie geeft de bal voor. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap. Bulcke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Arnaldes met de inworp. Sengo speelt de bal door. Aimar probeert naar een medespeler te passen. Portel bereikt de bal nog maar net als eerste. Portel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Wahid heeft problemen om de bal te vangen. Wahid probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gămălie de bal. Gămălie geeft de bal voor. Miholka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - MANGOLÉ FC 1:3

72e minuut.
Wahid passt de bal met de wreef. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie passt de bal zonder na te denken. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lippelt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trombudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitio is nu in balbezit. Sitio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka speelt de bal door. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta schiet op doel. Bulcke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - MANGOLÉ FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Team 59%, MANGOLÉ FC 41%.
Great Team - MANGOLÉ FC 1:4