Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quinta da Caldeira FC Portimonense Sporting Club
532 Tactiek 29062024
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 50.1
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


13e minuut.
Peensalu onderschept slim de pass. Peensalu geeft een hoge lob. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza onderschept slim de pass. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap. Stanboglis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Lubicz probeert naar een medespeler te passen. Malzoni met een sublieme pass. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza schiet op doel. Stanboglis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Portimonense Sporting Club 0:1

31e minuut.
Peensalu geeft een hoge lob. Telejko is nu in balbezit. Bornemissza onderschept slim de pass. Bornemissza draait met de bal, schiet en ... Stanboglis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Portimonense Sporting Club 0:2

34e minuut.
Ganz passt de bal zonder na te denken. Ravasco rent richting de bal. Daar is Ravasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravasco geeft een hoge lob. Sisask krijgt zijn hoofd ertegen. Sulák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinta da Caldeira FC 50%, Portimonense Sporting Club 50%.
Quinta da Caldeira FC - Portimonense Sporting Club 0:2

52e minuut.
Kantola onderschept slim de pass. Kantola geeft een hoge lob. Lazzarotto controleert de bal met de borst. Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Bornemissza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ivănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ravasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravasco passt de bal zonder na te denken. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykland is nu in balbezit. Mykland speelt de bal door. Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinta da Caldeira FC 38%, Portimonense Sporting Club 62%.
Quinta da Caldeira FC - Portimonense Sporting Club 0:2