Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangualde Assoc.`s Semente Atomica
anzol Tactiek Atomicamax
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 57.9
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Özgümüş geeft een lange en hoge pass. Myllykangas kopt de bal weg. Czetwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga onderschept slim de pass. Varga haalt uit met een fantastische trap. Ruigrok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Myllykangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Myllykangas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Myllykangas kan niet meer verder spelen. Tuñón komt het veld opgelopen. Fucheng neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Fucheng passt de bal zonder na te denken. Özgümüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgümüş passt de bal zonder na te denken. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón passt de bal met de wreef. Ruigrok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Böhm rent richting de bal. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico probeert naar een medespeler te passen. Pirard rent richting de bal. Pirard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Özgümüş probeert naar een medespeler te passen. Shiota rent richting de bal. Espada probeert naar een medespeler te passen. Pirard heeft problemen om de bal te vangen. Pirard haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pirard springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. De los Ríos trapt de bal weg. Aïdara kopt de bal weg. Böhm is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Böhm is nu in balbezit. Böhm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Semente Atomica 1:0

27e minuut.
Aïdara speelt de bal door. Klungelig pakt Böhm de bal. Böhm passt de bal zonder na te denken. Pirard rent richting de bal. Pirard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Semente Atomica 2:0

29e minuut.
Rouvenaz passt de bal in één keer door. Fucheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fucheng passt de bal zonder na te denken. Arouca geeft een lange en hoge pass. Varga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zama bereikt de bal nog maar net als eerste. Zama speelt de bal door. EL Baloushi met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Ruigrok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruigrok met een sublieme pass. Rouvenaz geeft een hoge lob. Ruigrok probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nissilä kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazimierowicz de bal. Böhm rent richting de bal. Böhm haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gago rent richting de bal. Özgümüş geeft een hoge lob. Espada speelt de bal door. Daar is Böhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Özgümüş rent richting de bal. Özgümüş probeert naar een medespeler te passen. Arouca met een sublieme pass. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rouvenaz speelt de bal door. Fucheng probeert naar een medespeler te passen. Zama is nu in balbezit. Tuñón verovert de bal door een tackle van achteren. Tuñón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Gago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espada is nu in balbezit. Espada geeft een lange en hoge pass. Böhm krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 48%, Semente Atomica 52%.
Mangualde Assoc.`s - Semente Atomica 2:0

57e minuut.
Rouvenaz speelt de bal door. Gago is nu in balbezit. Gago passt de bal in één keer door. Pirard is nu in balbezit. Pirard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tuñón is nu in balbezit. Fucheng rent richting de bal. Fucheng passt de bal met de wreef. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Ruigrok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikaelsson onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shiota geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Varga kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Czetwertyński speelt de bal door. Nissilä is nu in balbezit. Nissilä speelt de bal door. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm draait met de bal, schiet en ... De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Aïdara speelt de bal door. Özgümüş rent richting de bal. Gago onderschept slim de pass. Gago geeft de bal voor. Böhm maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Espada geeft een hoge lob. Corolico rent richting de bal. Corolico passt de bal in één keer door. Böhm heeft problemen om de bal te vangen. Böhm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Semente Atomica 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 43%, Semente Atomica 57%.
Mangualde Assoc.`s - Semente Atomica 3:0