Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Redondinha Algarve United
Normal Tactiek M
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 46.1
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Galdo kopt de bal weg. Daar is Gordinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Algarve United 0:1

13e minuut.
Abia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bem Batista de bal. Ielcean is nu in balbezit. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Melancia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasković met de inworp. Kirkov rent richting de bal. Kirkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Algarve United 0:2

17e minuut.
Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo geeft de bal voor. Ferralejo kan de bal niet met de borst controleren. Kirkov rent richting de bal. Melancia met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Algarve United 0:3

20e minuut.
Faleaş kopt de bal weg. Kirkov rent richting de bal. Kirkov passt de bal met de wreef. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. Camarão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Gordinho probeert naar een medespeler te passen. Prancha is nu in balbezit. Carrizo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrizo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pallesson controleert de bal met de borst. Pallesson met een sublieme pass. Galdo heeft problemen om de bal te vangen. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Algarve United 0:4

30e minuut.
Faleaş is nu in balbezit. Faleaş passt de bal zonder na te denken. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Algarve United 0:5

37e minuut.
Bem Batista passt de bal met de wreef. Pedreira heeft problemen om de bal te vangen. Pedreira passt de bal zonder na te denken. Kirkov rent richting de bal. Kirkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Pallesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallesson probeert naar een medespeler te passen. Rojo speelt de bal door. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bem Batista heeft problemen om de bal te vangen. Faleaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Faleaş probeert naar een medespeler te passen. Ielcean rent richting de bal. Ielcean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Carrizo passt de bal zonder na te denken. Vasković met een sublieme pass. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Camarão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Algarve United 0:6

45e minuut.
Cachuxo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Redondinha 67%, Algarve United 33%.
FC Redondinha - Algarve United 0:6

50e minuut.
Faleaş passt de bal met de wreef. Rojo speelt de bal door. Melancia rent richting de bal. Kirkov onderschept slim de pass. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo geeft een hoge lob. Melancia kan de bal niet met de borst controleren. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Faleaş is nu in balbezit. Faleaş passt de bal zonder na te denken. Abia met een sublieme pass. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Faleaş probeert de bal aan de voet te houden. Rojo rent richting de bal. Rojo geeft een hoge lob. Ielcean rent richting de bal. Ielcean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pacheco komt het veld opgelopen. Cachuxo trapt de bal weg. Abia is nu in balbezit. Abia passt de bal in één keer door. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean rent richting de bal. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Cachuxo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Algarve United 0:7

74e minuut.
Inworp. Parshin komt het veld opgelopen. Züscher komt het veld opgelopen. Hernes komt het veld opgelopen. Trequattrini komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bem Batista probeert de bal met de borst te controleren. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Batista legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kirkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kirkov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! Cachuxo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Inworp. Querido komt het veld opgelopen. Fanrroncha komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Züscher is nu in balbezit. Züscher speelt de bal door. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel. Cachuxo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Algarve United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Redondinha 79%, Algarve United 21%.
FC Redondinha - Algarve United 0:8