Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SportingPortugal Leões do Feijó
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Castilhos kopt de bal weg. da Maria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Maria passt de bal met de wreef. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gali probeert naar een medespeler te passen. Castro Pereira geeft de bal voor. da Maria is nu in balbezit. da Maria draait met de bal, schiet en ... Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
da Maria verovert de bal door een tackle van achteren. da Maria speelt de bal door. Castilhos met een sublieme pass. Lagoa rent richting de bal. Lagoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Besteirinha verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiroa rent richting de bal. Besteirinha is nu in balbezit. Besteirinha haalt uit met een fantastische trap. Alencoão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - Leões do Feijó 1:0

30e minuut.
Besteirinha passt de bal met de wreef. Figueiroa rent richting de bal. Figueiroa passt de bal in één keer door. Nogueira rent richting de bal. Nogueira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Arroio met een snelle inworp. Figueiroa rent richting de bal. Figueiroa haalt uit met een fantastische trap. Daar is Norberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Besteirinha rent richting de bal. Besteirinha schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Alface probeert naar een medespeler te passen. Nogueira is nu in balbezit. Norberto maakt een afschuwelijke overtreding. Norberto krijgt een gele kaart. Nogueira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alface zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arroio bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - Leões do Feijó 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingPortugal 51%, Leões do Feijó 49%.
SportingPortugal - Leões do Feijó 2:0

49e minuut.
Figueiroa rent richting de bal. Figueiroa passt de bal zonder na te denken. Faico is nu in balbezit. Besteirinha verovert de bal door een tackle van achteren. Besteirinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - Leões do Feijó 3:0

69e minuut.
Roldão onderschept slim de pass. Lago verovert de bal door een tackle van achteren. Lago geeft een lange en hoge pass. Besteirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteirinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingPortugal 60%, Leões do Feijó 40%.
SportingPortugal - Leões do Feijó 3:0