Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SportingPortugal FC Redondinha
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 29.3
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Bem Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Bem Batista geeft de bal voor. Santarim is nu in balbezit. Jani verovert de bal door een tackle van achteren. Jani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Norte rent richting de bal. Norte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Papança de bal. Carolino is nu in balbezit. Carolino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Papança kan de bal niet met de borst controleren. Carolino is nu in balbezit. Carolino speelt de bal door. Jani rent richting de bal. Jani haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Prancha met een snelle inworp. Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte verovert de bal door een tackle van achteren. Norte geeft een lange en hoge pass. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santarim kopt de bal weg. Norte rent richting de bal. Norte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - FC Redondinha 0:1

29e minuut.
Gordinho kopt de bal weg. Norte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jani rent richting de bal. Jani schiet op doel. Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - FC Redondinha 0:2

32e minuut.
Bem Batista speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Norte de bal onder controle te krijgen. Santarim bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte is nu in balbezit. Norte haalt uit met een fantastische trap. Medina bokst de bal weg.

35e minuut.
Lago is nu in balbezit. Norte verovert de bal door een tackle van achteren. Giraflor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Norte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Norte komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingPortugal 72%, FC Redondinha 28%.
SportingPortugal - FC Redondinha 0:2

46e minuut.
Cachuxo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Nogueira passt de bal in één keer door. Jani is nu in balbezit. Lago verovert de bal door een tackle van achteren. Norte onderschept slim de pass. Norte draait met de bal, schiet en ... Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Pacheco komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Carolino is nu in balbezit. Carolino probeert naar een medespeler te passen. Gordinho met een sublieme pass. Jani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jani draait met de bal, schiet en ... Medina bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco met een sublieme pass. Jani rent richting de bal. Jani haalt uit met een fantastische trap. Reino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Fanrroncha komt het veld opgelopen. Querido komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Lago rent richting de bal. Jani verovert de bal door een tackle van achteren. Giraflor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jani onderschept slim de pass. Jani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingPortugal 65%, FC Redondinha 35%.
SportingPortugal - FC Redondinha 0:2