Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Valkyrie fastra
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Roches rent richting de bal. Roches passt de bal zonder na te denken. Sobral rent richting de bal. Portimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Portimão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Parente is nu in balbezit. Ruela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parente met een snel genomen vrije trap. Nascimento controleert de bal met de borst. Abulhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Abulhe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pardal passt de bal met de wreef. Ruela is nu in balbezit. Ruela probeert naar een medespeler te passen. Portimão is nu in balbezit. Portimão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Valkyrie 43%, fastra 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Valkyrie - fastra 0:0

53e minuut.
Pimenta heeft problemen om de bal te vangen. Roches bereikt de bal nog maar net als eerste. Roches speelt de bal door. Pimenta is nu in balbezit. Pimenta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Troviscal onderschept slim de pass. Cajado onderschept slim de pass. Cajado passt de bal in één keer door. Portimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Portimão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Valkyrie 61%, fastra 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Valkyrie - fastra 0:0