Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tudo Bons Rapazes NNTeam
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Cordes geeft een hoge lob. Lopo probeert naar een medespeler te passen. Tolo heeft problemen om de bal te vangen. Moutinho verovert de bal door een tackle van achteren. Moutinho geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pissarro geeft de bal voor. Inworp. Chaves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valença geeft een hoge lob. Amado springt en kopt de bal. Pompom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Veloso is nu in balbezit. Veloso speelt de bal door. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado schiet op doel. Almeida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amado zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Maleitas de bal. Maleitas met een sublieme pass. Veloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Veloso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Valença verovert de bal door een tackle van achteren. Valença speelt de bal door. Klungelig pakt Veloso de bal. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tudo Bons Rapazes - NNTeam 0:1

41e minuut.
Tolo is nu in balbezit. Tolo geeft een lange en hoge pass. Veloso kopt de bal weg. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tudo Bons Rapazes - NNTeam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tudo Bons Rapazes 56%, NNTeam 44%.
Tudo Bons Rapazes - NNTeam 0:2

48e minuut.
Chaves probeert de bal met de borst te controleren. Macedo rent richting de bal. Chaves begaat een overtreding. Chaves krijgt een gele kaart. Macedo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Macedo kan niet meer verder spelen. Cachuxo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Maleitas probeert naar een medespeler te passen. Veloso is nu in balbezit. Veloso passt de bal zonder na te denken. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Palácio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palácio geeft een hoge lob. Chaves kopt de bal weg. Pissarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pissarro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruitas is nu in balbezit. Ruitas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tudo Bons Rapazes 59%, NNTeam 41%.
Tudo Bons Rapazes - NNTeam 0:2