Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Redondinha Leões do Feijó
Normal Tactiek 532
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Castro Pereira is nu in balbezit. Norte onderschept slim de pass. Norte speelt de bal door. Jani is nu in balbezit. Jani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pedreira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casas. Pedreira raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedreira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jani kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bem Batista kan de bal niet met de borst controleren. Bem Batista geeft de bal voor. Jani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jani schiet op doel. Alencoão probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Leões do Feijó 1:0

21e minuut.
Lagoa probeert naar een medespeler te passen. Galdo rent richting de bal. da Maria verovert de bal door een tackle van achteren. da Maria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Redondinha - Leões do Feijó 1:1

26e minuut.
Jani bereikt de bal nog maar net als eerste. Norberto verovert de bal door een tackle van achteren. Norberto geeft de bal voor. da Maria heeft problemen om de bal te vangen. Bem Batista geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Carolino rent richting de bal. Carolino probeert naar een medespeler te passen. Norte rent richting de bal. Norte haalt uit met een fantastische trap. Faico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Castilhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Bem Batista speelt de bal door. Jani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jani haalt uit met een fantastische trap. Alencoão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Leões do Feijó 2:1

37e minuut.
Crispim controleert de bal met de borst. Prancha is nu in balbezit. Prancha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jani schiet op doel. Alencoão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Carolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolino probeert naar een medespeler te passen. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte probeert naar een medespeler te passen. Castro Pereira onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Castro Pereira geeft de bal voor. Inworp. Ferralejo met de inworp. Daar is Prancha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prancha geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jani kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal. Jani rent richting de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Redondinha 36%, Leões do Feijó 64%.
FC Redondinha - Leões do Feijó 2:1

56e minuut.
Casas passt de bal zonder na te denken. Norte rent richting de bal. Gali begaat een overtreding. Norte raakt geblesseerd tijdens het duel. Norte komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pacheco komt het veld opgelopen. Cachuxo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bem Batista probeert naar een medespeler te passen. Carolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolino met een sublieme pass. Jani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jani draait met de bal, schiet en ... Alencoão bokst de bal weg. Klungelig pakt Faico de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Leões do Feijó 3:1

76e minuut.
Gordinho met een sublieme pass. Lagoa rent richting de bal. Ferralejo begaat een overtreding. Ferralejo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Inworp. Querido komt het veld opgelopen. Fanrroncha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Redondinha 34%, Leões do Feijó 66%.
FC Redondinha - Leões do Feijó 3:1