Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algarve United SportingPortugal
M Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 18.1
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Faleaş passt de bal in één keer door. Rojo heeft problemen om de bal te vangen. Rojo passt de bal in één keer door. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Santarim rent richting de bal. Santarim geeft een lange en hoge pass. Faleaş kopt de bal weg. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Papança de bal. Contreiras is nu in balbezit. Contreiras geeft de bal voor. Kirkov probeert de bal met de borst te controleren. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Rojo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojo geeft een lange en hoge pass. Daar is Reino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rojo heeft problemen om de bal te vangen. Rojo geeft de bal voor. Santarim heeft problemen om de bal te vangen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 1:0

12e minuut.
Faleaş passt de bal in één keer door. Abia probeert naar een medespeler te passen. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 2:0

15e minuut.
Contreiras geeft de bal voor. Santarim heeft problemen om de bal te vangen. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 3:0

17e minuut.
Arroio rent richting de bal. Rojo rent richting de bal. Rojo speelt de bal door. Klungelig pakt Kirkov de bal. Kirkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Abia passt de bal met de wreef. Contreiras geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Papança de bal onder controle te krijgen. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 4:0

20e minuut.
Besteirinha passt de bal met de wreef. Daar is Giraflor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Santarim probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 5:0

22e minuut.
Giraflor kopt de bal weg. Santarim heeft problemen om de bal te vangen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 6:0

26e minuut.
Medina trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Lago de bal. Faleaş met een sublieme pass. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kirkov passt de bal in één keer door. Ielcean is nu in balbezit. Contreiras speelt de bal door. Ielcean rent richting de bal. Ielcean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Abia is nu in balbezit. Abia passt de bal in één keer door. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 7:0

33e minuut.
Lago rent richting de bal. Faleaş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kirkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 8:0

36e minuut.
Owczarczyk probeert naar een medespeler te passen. Carrizo probeert naar een medespeler te passen. Faleaş speelt de bal door. Klungelig pakt Rojo de bal. Rojo probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Medina met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lago de bal. Faleaş speelt de bal door. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Contreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreiras geeft een hoge lob. Daar is Papança, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 19%, SportingPortugal 81%.
Algarve United - SportingPortugal 8:0

48e minuut.
Carrizo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreiras probeert naar een medespeler te passen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Medina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 9:0

58e minuut.
Faleaş speelt de bal door. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean met een sublieme pass. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Medina speelt de bal door. Contreiras kopt de bal weg. Klungelig pakt Reino de bal. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 10:0

62e minuut.
Pallesson passt de bal zonder na te denken. Abia probeert naar een medespeler te passen. Ielcean heeft problemen om de bal te vangen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ielcean geeft een hoge lob. Klungelig pakt Reino de bal. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 11:0

67e minuut.
Contreiras geeft een lange en hoge pass. Faleaş kopt de bal weg. Daar is Santarim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Doeltrap. Trequattrini komt het veld opgelopen. Hernes komt het veld opgelopen. Parshin komt het veld opgelopen. Züscher komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lago passt de bal in één keer door. Inworp. Rojo met de inworp. Trequattrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trequattrini haalt uit met een fantastische trap. Medina bokst de bal weg. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 12:0

82e minuut.
Carrizo rent richting de bal. Carrizo geeft een hoge lob. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Medina trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Trequattrini de bal. Trequattrini probeert naar een medespeler te passen. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - SportingPortugal 13:0

89e minuut.
Contreiras speelt de bal door. Kirkov is nu in balbezit. Parshin met een sublieme pass. Züscher rent richting de bal. Züscher schiet op doel. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Contreiras rent richting de bal. Contreiras geeft de bal voor. Kirkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Züscher is nu in balbezit. Züscher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 22%, SportingPortugal 78%.
Algarve United - SportingPortugal 13:0