Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Playteam FC AFC Valkyrie
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pardal is nu in balbezit. Arrabaça rent richting de bal. Pardal onderschept slim de pass. Pardal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Playteam FC - AFC Valkyrie 0:1

4e minuut.
Raimundo heeft problemen om de bal te vangen. Parente bereikt de bal nog maar net als eerste. Parente passt de bal met de wreef. Abulhe is nu in balbezit. Abulhe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Playteam FC - AFC Valkyrie 0:2

14e minuut.
Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parente is nu in balbezit. Raimundo maakt een afschuwelijke overtreding. Raimundo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Araujo Silva onderschept slim de pass. Araujo Silva met een sublieme pass. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mafra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Playteam FC - AFC Valkyrie 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playteam FC 48%, AFC Valkyrie 52%.
Playteam FC - AFC Valkyrie 1:2

54e minuut.
Romãozinho speelt de bal door. Caravelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Troviscal. Troviscal krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Craveiro met de inworp. Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardal haalt uit met een fantastische trap. Ribafria probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Parente is nu in balbezit. Canegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Parente zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Parente moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Parente schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Favas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imperial met de inworp. Raimundo rent richting de bal. Raimundo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playteam FC 52%, AFC Valkyrie 48%.
Playteam FC - AFC Valkyrie 1:2