Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: fastra Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3069
fastra Algarve United
Normal Tactiek M
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 45.4
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Assis heeft problemen om de bal te vangen. Kirkov is nu in balbezit. Assis is nu in balbezit. Kirkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean passt de bal zonder na te denken. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Assis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojo met een snelle inworp. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kirkov passt de bal zonder na te denken. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo met een sublieme pass. Ielcean probeert de bal met de borst te controleren. Ielcean draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Faleaş kopt de bal weg. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo met een sublieme pass. Abia rent richting de bal. Abia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rojo kopt de bal weg. Faleaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Faleaş speelt de bal door. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:1

18e minuut.
Abia probeert naar een medespeler te passen. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean geeft een hoge lob. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Gois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:2

21e minuut.
Bexiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean verovert de bal door een tackle van achteren. Contreiras geeft een hoge lob. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Nascimento trapt de bal weg van het doel. Faleaş kopt de bal weg. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ruela is nu in balbezit. Ielcean onderschept slim de pass. Nascimento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ielcean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kirkov neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:3

28e minuut.
Abia rent richting de bal. Abia passt de bal zonder na te denken. Assis is nu in balbezit. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:4

29e minuut.
Ruela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean rent richting de bal. Ielcean passt de bal in één keer door. Kirkov rent richting de bal. Kirkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:5

32e minuut.
Ielcean kopt de bal weg. Daar is Bexiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel. Gois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:6

34e minuut.
Contreiras speelt de bal door. Faleaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Faleaş passt de bal in één keer door. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ielcean rent richting de bal. Ielcean speelt de bal door. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Gois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:7

38e minuut.
Klungelig pakt Rojo de bal. Rojo speelt de bal door. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Gois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:8

40e minuut.
Assis passt de bal met de wreef. Pallesson rent richting de bal. Pallesson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kirkov de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Contreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreiras geeft een lange en hoge pass. Roseima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Roseima geeft een hoge lob. Inworp. Rojo met een snelle inworp. Klungelig pakt Kirkov de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fastra 81%, Algarve United 19%.
fastra - Algarve United 0:8

47e minuut.
Presa met een sublieme pass. Ielcean rent richting de bal. Ielcean passt de bal in één keer door. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Gois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Assis heeft problemen om de bal te vangen. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean probeert naar een medespeler te passen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Rojo kan de bal niet met de borst controleren. Rojo geeft een hoge lob. Nascimento heeft problemen om de bal te vangen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:9

64e minuut.
Kirkov passt de bal met de wreef. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean passt de bal met de wreef. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rojo onderschept slim de pass. Rojo geeft een lange en hoge pass. Kirkov rent richting de bal. Ielcean rent richting de bal. Ielcean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:10

67e minuut.
Klungelig pakt Portimão de bal. Assis is nu in balbezit. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Gois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:11

70e minuut.
Contreiras met een sublieme pass. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov passt de bal zonder na te denken. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:12

70e minuut.
Parshin komt het veld opgelopen. Hernes komt het veld opgelopen. Züscher komt het veld opgelopen. Trequattrini komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Portimão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portimão passt de bal in één keer door. Ruela is nu in balbezit. Züscher verovert de bal door een tackle van achteren. Züscher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Contreiras is nu in balbezit. Contreiras geeft de bal voor. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Gois probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Parshin passt de bal met de wreef. Trequattrini rent richting de bal. Trequattrini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kirkov de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:13

77e minuut.
Kounoupidis speelt de bal door. Carrizo met een sublieme pass. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher schiet op doel. Gois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Gois bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Algarve United 0:14

87e minuut.
Assis heeft problemen om de bal te vangen. Züscher rent richting de bal. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Gois probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fastra 86%, Algarve United 14%.
fastra - Algarve United 0:14