Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Playteam FC FC Redondinha
433 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 30.1
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


12e minuut.
Jani rent richting de bal. Caravelas verovert de bal door een tackle van achteren. Caravelas speelt de bal door. Mafra heeft problemen om de bal te vangen. Mafra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Araujo Silva rent richting de bal. Norte onderschept slim de pass. Norte passt de bal met de wreef. Jani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pedreira is nu in balbezit. Imperial begaat een overtreding. Pedreira raakt geblesseerd tijdens het duel. Bem Batista zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jani rent richting de bal. Jani haalt uit met een fantastische trap. Ribafria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Imperial geeft een hoge lob. Norte rent richting de bal. Norte speelt de bal door. Klungelig pakt Jani de bal. Jani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Arrabaça geeft de bal voor. Inworp. Carolino met de inworp. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte schiet op doel. Ribafria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jani rent richting de bal. Jani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Gordinho probeert naar een medespeler te passen. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte passt de bal zonder na te denken. Jani rent richting de bal. Jani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gordinho kopt de bal weg. Dâmaso is nu in balbezit. Jani onderschept slim de pass. Norte is nu in balbezit. Norte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playteam FC 75%, FC Redondinha 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Playteam FC - FC Redondinha 0:0

48e minuut.
Caravelas is nu in balbezit. Gordinho onderschept slim de pass. Gordinho passt de bal zonder na te denken. Jani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jani haalt uit met een fantastische trap. Ribafria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Mafra heeft problemen om de bal te vangen. Melancia rent richting de bal. Mafra onderschept slim de pass. Mafra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Playteam FC - FC Redondinha 1:0

59e minuut.
Bem Batista onderschept slim de pass. Bem Batista speelt de bal door. Norte is nu in balbezit. Jani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pacheco komt het veld opgelopen. Cachuxo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Canegas geeft de bal voor. Inworp. Pedreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fanrroncha komt het veld opgelopen. Querido komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ribafria met een sublieme pass. Bem Batista kopt de bal weg. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Playteam FC - FC Redondinha 1:1

88e minuut.
Arrabaça speelt de bal door. Prancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Prancha met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playteam FC 72%, FC Redondinha 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Playteam FC - FC Redondinha 1:1