Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Redondinha fastra
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Bexiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolino onderschept slim de pass. Carolino probeert naar een medespeler te passen. Jani heeft problemen om de bal te vangen. Jani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gordinho probeert naar een medespeler te passen. Prancha rent richting de bal. Prancha geeft een lange en hoge pass. Carolino kopt de bal weg. Daar is Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bexiga rent richting de bal. Carolino verovert de bal door een tackle van achteren. Carolino passt de bal zonder na te denken. Jani is nu in balbezit. Jani schiet op doel. De bal raakt de paal. Gois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - fastra 1:0

25e minuut.
Presa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prancha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Norte rent richting de bal. Norte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - fastra 2:0

32e minuut.
Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte probeert naar een medespeler te passen. Bexiga heeft problemen om de bal te vangen. Jani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Redondinha 26%, fastra 74%.
FC Redondinha - fastra 2:0

47e minuut.
Bem Batista probeert naar een medespeler te passen. Carolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolino speelt de bal door. Jani is nu in balbezit. Jani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gois probeert naar een medespeler te passen. Gordinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordinho passt de bal in één keer door. Prancha rent richting de bal. Prancha geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pacheco komt het veld opgelopen. Cachuxo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Roseima geeft de bal voor. Bem Batista kopt de bal weg. Presa rent richting de bal. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Justino komt het veld opgelopen. Querido komt het veld opgelopen. Fanrroncha komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cajado is nu in balbezit. Jani verovert de bal door een tackle van achteren. Jani probeert naar een medespeler te passen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - fastra 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Redondinha 38%, fastra 62%.
FC Redondinha - fastra 3:0