Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algarve United Playteam FC
M Tactiek 433
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
39 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 20.7
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Romãozinho kan de bal niet met de borst controleren. Owczarczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Züscher de bal. Ielcean rent richting de bal. Ielcean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Playteam FC 1:0

5e minuut.
Raimundo heeft problemen om de bal te vangen. Raimundo passt de bal met de wreef. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean schiet op doel. Ribafria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Playteam FC 2:0

8e minuut.
Owczarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarczyk speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rojo de bal onder controle te krijgen. Züscher is nu in balbezit. Züscher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Abia probeert naar een medespeler te passen. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean passt de bal met de wreef. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Arrabaça de bal. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Canegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Imperial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreiras speelt de bal door. Züscher is nu in balbezit. Züscher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Faleaş passt de bal in één keer door. Ielcean heeft problemen om de bal te vangen. Ielcean met een sublieme pass. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arrabaça geeft een lange en hoge pass. Carrizo rent richting de bal. Carrizo geeft een lange en hoge pass. Züscher rent richting de bal. Züscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Playteam FC 3:0

23e minuut.
Züscher kopt de bal weg. Faleaş controleert de bal met de borst. Faleaş probeert naar een medespeler te passen. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ribafria bokst de bal weg.

26e minuut.
Arrabaça geeft een hoge lob. Inworp. Contreiras met de inworp. Züscher is nu in balbezit. Züscher draait met de bal, schiet en ... Ribafria bokst de bal weg.

27e minuut.
Contreiras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Züscher is nu in balbezit. Züscher passt de bal in één keer door. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ribafria met een harde bal richting middenveld. Faleaş probeert naar een medespeler te passen. Contreiras speelt de bal door. Daar is Ielcean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielcean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aldeia Monjardim kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ielcean de bal onder controle te krijgen. Araujo Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. Ribafria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Abia kopt de bal weg. Daar is Ielcean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielcean passt de bal met de wreef. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ielcean passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Faleaş de bal. Faleaş geeft een hoge lob. Züscher krijgt zijn hoofd ertegen. Ribafria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Playteam FC 4:0

36e minuut.
Züscher heeft problemen om de bal te vangen. Aldeia Monjardim is nu in balbezit. Ielcean verovert de bal door een tackle van achteren. Züscher is nu in balbezit. Züscher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ielcean onderschept slim de pass. Ielcean probeert naar een medespeler te passen. Pallesson is nu in balbezit. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Arrabaça kopt de bal weg. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean passt de bal met de wreef. Züscher rent richting de bal. Züscher schiet op doel. Ribafria bokst de bal weg. Daar is Arrabaça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Züscher is nu in balbezit. Züscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Playteam FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 14%, Playteam FC 86%.
Algarve United - Playteam FC 5:0

49e minuut.
Canegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean verovert de bal door een tackle van achteren. Arrabaça tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ielcean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Faleaş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Ribafria trapt de bal weg. Faleaş kopt de bal weg. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean schiet op doel. Ribafria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Imperial rent richting de bal. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo passt de bal in één keer door. Mafra heeft problemen om de bal te vangen. Mafra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pelizzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Owczarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarczyk met een sublieme pass. Abia speelt de bal door. Züscher is nu in balbezit. Züscher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Abia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Züscher de bal onder controle te krijgen. Aldeia Monjardim is nu in balbezit. Züscher verovert de bal door een tackle van achteren. Züscher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Playteam FC 6:0

58e minuut.
Inworp. Carrizo met een snelle inworp. Contreiras rent richting de bal. Contreiras geeft de bal voor. Züscher krijgt zijn hoofd ertegen. Ribafria bokst de bal weg.

59e minuut.
Klungelig pakt Araujo Silva de bal. Faleaş is nu in balbezit. Faleaş passt de bal in één keer door. Züscher is nu in balbezit. Züscher draait met de bal, schiet en ... Ribafria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rojo geeft een lange en hoge pass. Contreiras speelt de bal door. Klungelig pakt Ielcean de bal. Ielcean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Playteam FC 7:0

68e minuut.
Pallesson verovert de bal door een tackle van achteren. Abia rent richting de bal. Abia geeft de bal voor. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trequattrini komt het veld opgelopen. Hernes komt het veld opgelopen. Parshin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Carrizo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrizo geeft een hoge lob. Caravelas kopt de bal weg. Mafra is nu in balbezit. Mafra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dâmaso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rojo met een snelle inworp. Klungelig pakt Trequattrini de bal. Trequattrini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Parshin kopt de bal weg. Trequattrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trequattrini passt de bal in één keer door. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Playteam FC 8:0

81e minuut.
Klungelig pakt Rojo de bal. Rojo passt de bal zonder na te denken. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean schiet op doel. Ribafria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Playteam FC 9:0

82e minuut.
Ielcean geeft een lange en hoge pass. Trequattrini is nu in balbezit. Züscher is nu in balbezit. Züscher schiet op doel. Arrabaça probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kounoupidis passt de bal zonder na te denken. Hernes is nu in balbezit. Hernes geeft de bal voor. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ribafria trapt de bal weg. Trequattrini controleert de bal met de borst. Trequattrini probeert naar een medespeler te passen. Züscher is nu in balbezit. Züscher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Ribafria trapt de bal weg. Parshin kopt de bal weg. Züscher is nu in balbezit. Züscher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Parshin probeert naar een medespeler te passen. Züscher heeft problemen om de bal te vangen. Züscher probeert naar een medespeler te passen. Ielcean rent richting de bal. Ielcean schiet op doel. Ribafria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Carrizo de bal onder controle te krijgen. Mafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo begaat een overtreding. Carrizo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 30%, Playteam FC 70%.
Algarve United - Playteam FC 9:0