Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: .i. Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 922
.i. Leões do Feijó
Normal Tactiek 532
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Diegues met een sublieme pass. Ronca is nu in balbezit. Ronca probeert naar een medespeler te passen. Vital rent richting de bal. Vital haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.i. - Leões do Feijó 1:0

17e minuut.
Mariposa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariposa met een sublieme pass. Castilhos is nu in balbezit. Gata verovert de bal door een tackle van achteren. Gata geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Norberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Norberto geeft de bal voor. Vital is nu in balbezit. Diegues is nu in balbezit. Diegues schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .i. 45%, Leões do Feijó 55%.
.i. - Leões do Feijó 1:0

70e minuut.
Dâmaso geeft de bal voor. Ronca is nu in balbezit. Ronca met een sublieme pass. Vital rent richting de bal. Vital haalt uit met een fantastische trap. Alencoão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Gata de bal. Castilhos is nu in balbezit. Bouchinho onderschept slim de pass. Bouchinho passt de bal met de wreef. Ronca geeft de bal voor. Alencoão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Gata bereikt de bal nog maar net als eerste. Castilhos verovert de bal door een tackle van achteren. Castilhos speelt de bal door. Diegues bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegues schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
.i. - Leões do Feijó 2:0

83e minuut.
Castilhos onderschept slim de pass. Castilhos speelt de bal door. da Maria is nu in balbezit. da Maria draait met de bal, schiet en ... Aguerrido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.i. - Leões do Feijó 2:1

88e minuut.
Gali is nu in balbezit. Bouchinho rent richting de bal. Met opzet legt Gali zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gali naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .i. 43%, Leões do Feijó 57%.
.i. - Leões do Feijó 2:1