Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Playteam FC Leões do Feijó
433 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Araujo Silva is nu in balbezit. Lagoa verovert de bal door een tackle van achteren. Lagoa speelt de bal door. da Maria is nu in balbezit. da Maria schiet op doel. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Castro Pereira onderschept slim de pass. Castro Pereira passt de bal in één keer door. Aldeia Monjardim rent richting de bal. da Maria onderschept slim de pass. da Maria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dâmaso met een snelle inworp. Caravelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravelas geeft een hoge lob. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Castilhos is nu in balbezit. Castilhos probeert naar een medespeler te passen. Crispim geeft een hoge lob. da Maria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Maria haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Gali rent richting de bal. Araujo Silva onderschept slim de pass. Araujo Silva geeft een hoge lob. Mafra is nu in balbezit. Mafra haalt uit met een fantastische trap. Alencoão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Playteam FC - Leões do Feijó 1:0

23e minuut.
Caravelas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dâmaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Dâmaso passt de bal in één keer door. Mafra rent richting de bal. Mafra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Castro Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Castilhos rent richting de bal. Castilhos passt de bal met de wreef. da Maria rent richting de bal. da Maria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Roldão verovert de bal door een tackle van achteren. Dâmaso speelt de bal door. Mafra is nu in balbezit. Mafra draait met de bal, schiet en ... Alencoão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Aldeia Monjardim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casas met een snelle inworp. Castilhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castilhos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Castro Pereira kopt de bal weg. Lagoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoa passt de bal in één keer door. da Maria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Maria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Imperial met de inworp. Raimundo geeft de bal voor. Romãozinho is nu in balbezit. Mafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mafra draait met de bal, schiet en ... Alencoão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Playteam FC - Leões do Feijó 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playteam FC 64%, Leões do Feijó 36%.
Playteam FC - Leões do Feijó 2:0

47e minuut.
Roldão geeft een hoge lob. Klungelig pakt Romãozinho de bal. Romãozinho met een sublieme pass. Mafra rent richting de bal. Mafra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Arrabaça kopt de bal weg. Klungelig pakt Gali de bal. Castro Pereira probeert naar een medespeler te passen. Castilhos rent richting de bal. Castilhos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lagoa speelt de bal door. da Maria rent richting de bal. Klungelig pakt Castilhos de bal. Lagoa rent richting de bal. Lagoa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Raimundo heeft problemen om de bal te vangen. Castro Pereira is nu in balbezit. Castro Pereira speelt de bal door. Lagoa rent richting de bal. Lagoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Playteam FC - Leões do Feijó 2:1

59e minuut.
Romãozinho geeft de bal voor. Imperial is nu in balbezit. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo schiet op doel. Alencoão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Castilhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoa is nu in balbezit. Lagoa speelt de bal door. da Maria rent richting de bal. da Maria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gali speelt de bal door. Castro Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo Silva begaat een overtreding. Araujo Silva krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playteam FC 50%, Leões do Feijó 50%.
Playteam FC - Leões do Feijó 2:1