Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Intrusos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2854
Intrusos Algarve United
Normal Tactiek M
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 43.9
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Contreiras onderschept slim de pass. Contreiras geeft een lange en hoge pass. Serras heeft problemen om de bal te vangen. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Aristides met een harde bal richting middenveld. Abia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abia speelt de bal door. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sovereira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirkov. Kirkov krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Trequattrini is nu in balbezit. Trequattrini met een sublieme pass. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. Serras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Carrapatoso rent richting de bal. Ielcean verovert de bal door een tackle van achteren. Ielcean passt de bal in één keer door. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo geeft een hoge lob. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Faleaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielcean krijgt zijn hoofd ertegen. Carrapatoso rent richting de bal. Kirkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:1

15e minuut.
Ielcean onderschept slim de pass. Ielcean speelt de bal door. Sovereira is nu in balbezit. Kirkov onderschept slim de pass. Kirkov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Abelardo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojo met een snelle inworp. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rojo is nu in balbezit. Rojo geeft een lange en hoge pass. Catanho heeft problemen om de bal te vangen. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Catanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreiras rent richting de bal. Contreiras geeft een hoge lob. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:2

22e minuut.
Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov met een sublieme pass. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. Aristides probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:3

23e minuut.
Fuzeta da Ponte is nu in balbezit. Fuzeta da Ponte passt de bal in één keer door. Abelardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov onderschept slim de pass. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:4

24e minuut.
Contreiras rent richting de bal. Contreiras speelt de bal door. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Aristides probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:5

28e minuut.
Carrapatoso speelt de bal door. Faleaş probeert de bal met de borst te controleren. Faleaş passt de bal zonder na te denken. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Aristides met een harde bal richting middenveld. Trequattrini kopt de bal weg. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:6

31e minuut.
Kirkov schiet op doel. Aristides probeert naar een medespeler te passen. Abia kopt de bal weg. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Aristides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Aristides maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:7

32e minuut.
Daar is Ondulado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuzeta da Ponte is nu in balbezit. Kirkov onderschept slim de pass. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean geeft een hoge lob. Kirkov rent richting de bal. Kirkov schiet op doel. Aristides probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:8

38e minuut.
Açoreano rent richting de bal. Abia verovert de bal door een tackle van achteren. Abia probeert naar een medespeler te passen. Ielcean heeft problemen om de bal te vangen. Ielcean draait met de bal, schiet en ... Aristides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Serras kopt de bal weg. Contreiras is nu in balbezit. Contreiras passt de bal met de wreef. Kirkov rent richting de bal. Kirkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Owczarczyk geeft een lange en hoge pass. Sovereira rent richting de bal. Sovereira passt de bal met de wreef. Ielcean rent richting de bal. Ielcean draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Contreiras is nu in balbezit. Contreiras passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abia de bal. Abia geeft de bal voor. Kirkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intrusos 84%, Algarve United 16%.
Intrusos - Algarve United 0:8

48e minuut.
Abia kan de bal niet met de borst controleren. Abia probeert naar een medespeler te passen. Abelardo rent richting de bal. Ielcean onderschept slim de pass. Ielcean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:9

52e minuut.
Fuzeta da Ponte onderschept slim de pass. Trequattrini speelt de bal door. Klungelig pakt Kirkov de bal. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Faleaş kopt de bal weg. Carrapatoso kan de bal niet met de borst controleren. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo speelt de bal door. Kirkov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:10

55e minuut.
Ondulado passt de bal zonder na te denken. Carrapatoso rent richting de bal. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Trequattrini is nu in balbezit. Trequattrini probeert naar een medespeler te passen. Faleaş met een sublieme pass. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:11

60e minuut.
Catanho rent richting de bal. Contreiras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreiras geeft een hoge lob. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Abia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ielcean de bal. Ielcean speelt de bal door. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:12

67e minuut.
Ielcean is nu in balbezit. Ielcean speelt de bal door. Rojo geeft een lange en hoge pass. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Aristides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:13

70e minuut.
Inworp. Parshin komt het veld opgelopen. Züscher komt het veld opgelopen. Hernes komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Falco passt de bal zonder na te denken. Fuzeta da Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo onderschept slim de pass. Parshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parshin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Carrapatoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernes geeft een hoge lob. Kirkov rent richting de bal. Kirkov schiet op doel. Aristides maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:14

75e minuut.
Züscher passt de bal zonder na te denken. Contreiras geeft de bal voor. Abelardo kan de bal niet met de borst controleren. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:15

76e minuut.
Contreiras rent richting de bal. Contreiras passt de bal zonder na te denken. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:16

80e minuut.
Faleaş is nu in balbezit. Fuzeta da Ponte verovert de bal door een tackle van achteren. Fuzeta da Ponte probeert naar een medespeler te passen. Züscher rent richting de bal. Züscher haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:17

82e minuut.
Serras heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Contreiras neemt de hoekschop. Züscher probeert de bal met de borst te controleren. Züscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:18

83e minuut.
Rojo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Owczarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owczarczyk geeft een hoge lob. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:19

85e minuut.
Catanho met een snelle inworp. Parshin is nu in balbezit. Parshin passt de bal in één keer door. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Aristides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:20

88e minuut.
Catanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreiras onderschept slim de pass. Contreiras geeft een lange en hoge pass. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kirkov speelt de bal door. Contreiras met een sublieme pass. Züscher is nu in balbezit. Züscher schiet op doel. Aristides werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - Algarve United 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intrusos 82%, Algarve United 18%.
Intrusos - Algarve United 0:21