Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lanterna Vermelha Glorioso SLB
523 Tactiek A
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 50.3
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


3e minuut.
Melegas probeert naar een medespeler te passen. Arribas rent richting de bal. Arribas met een sublieme pass. Melegas is nu in balbezit. Melegas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casquilho is nu in balbezit. Casquilho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Glorioso SLB 0:1

5e minuut.
Caleiro passt de bal in één keer door. Arribas is nu in balbezit. Arribas speelt de bal door. Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquilho schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Glorioso SLB 0:2

8e minuut.
Sousa Maia onderschept slim de pass. Sousa Maia geeft een hoge lob. Revuelta kopt de bal weg. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico haalt uit met een fantastische trap. da Encarnação verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Klungelig pakt Fernandes de bal. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Celorico is nu in balbezit. Celorico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Olimpio rent richting de bal. Carolino onderschept slim de pass. Carolino met een sublieme pass. Casquilho rent richting de bal. Casquilho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Glorioso SLB 0:3

19e minuut.
Amador passt de bal met de wreef. Carolino speelt de bal door. Casquilho rent richting de bal. Celorico rent richting de bal. Celorico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Celorico verovert de bal door een tackle van achteren. Celorico passt de bal met de wreef. Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquilho draait met de bal, schiet en ... Revuelta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Encarnação verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Casquilho is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Glorioso SLB 0:4

30e minuut.
Casquilho rent richting de bal. Machuca verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira speelt de bal door. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
da Encarnação trapt de bal weg van het doel. Fernandes kopt de bal weg. Machuca heeft problemen om de bal te vangen. Casquilho rent richting de bal. Casquilho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Arribas passt de bal met de wreef. Caleiro rent richting de bal. Caleiro passt de bal met de wreef. Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquilho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Glorioso SLB 0:5

39e minuut.
Relvas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esteves komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanterna Vermelha 74%, Glorioso SLB 26%.
Lanterna Vermelha - Glorioso SLB 0:5

49e minuut.
Caleiro speelt de bal door. de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Casquilho de bal. Casquilho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Glorioso SLB 0:6

53e minuut.
de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Celorico rent richting de bal. Celorico geeft een hoge lob. Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquilho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Carolino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casquilho is nu in balbezit. Casquilho passt de bal zonder na te denken. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Glorioso SLB 0:7

56e minuut.
Celorico onderschept slim de pass. Celorico geeft een hoge lob. Casquilho is nu in balbezit. Casquilho schiet op doel. da Encarnação probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Glorioso SLB 0:8

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carolino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Casquilho rent richting de bal. Casquilho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
de Oliveira passt de bal in één keer door. Esteves rent richting de bal. Celorico verovert de bal door een tackle van achteren. Celorico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Celorico is nu in balbezit. da Encarnação probeert naar een medespeler te passen. Caleiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Casquilho de bal. Casquilho draait met de bal, schiet en ... da Encarnação probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arribas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Ferro verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
da Encarnação probeert naar een medespeler te passen. Caleiro kopt de bal weg. Daar is Ferro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquilho haalt uit met een fantastische trap. da Encarnação bokst de bal weg.

70e minuut.
Fernandes met een sublieme pass. Carolino speelt de bal door. Casquilho is nu in balbezit. Casquilho draait met de bal, schiet en ... Revuelta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Casquilho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Revuelta de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carolino zal de hoekschop nemen. Celorico krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira passt de bal in één keer door. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fernandes rent richting de bal. Fernandes passt de bal met de wreef. Machuca kan de bal niet met de borst controleren. Casquilho rent richting de bal. Casquilho geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Celorico rent richting de bal. Celorico met een sublieme pass. Casquilho is nu in balbezit. Casquilho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Revuelta de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Olimpio kopt de bal weg. de Oliveira probeert de bal met de borst te controleren. de Oliveira speelt de bal door. Casquilho heeft problemen om de bal te vangen. Casquilho schiet op doel. da Encarnação probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Celorico is nu in balbezit. Celorico met een sublieme pass. Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquilho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanterna Vermelha 85%, Glorioso SLB 15%.
Lanterna Vermelha - Glorioso SLB 0:8