Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toca do Coelho Snowstorm
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lira geeft de bal voor. Daar is Trombas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felix Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix Correia schiet op doel. Alvares Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Snowstorm 0:1

4e minuut.
Absinto rent richting de bal. Absinto geeft een lange en hoge pass. Felix Correia rent richting de bal. Felix Correia haalt uit met een fantastische trap. Alvares Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Snowstorm 0:2

5e minuut.
Penetrante passt de bal met de wreef. Brejo rent richting de bal. Felix Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira is nu in balbezit. Lira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Snowstorm 0:3

15e minuut.
Felix Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira is nu in balbezit. Carregueiro onderschept slim de pass. Felix Correia verovert de bal door een tackle van achteren. Felix Correia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vilalobos passt de bal met de wreef. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes geeft een lange en hoge pass. Felix Correia is nu in balbezit. Felix Correia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Faustino heeft problemen om de bal te vangen. Faustino passt de bal in één keer door. Carregueiro rent richting de bal. Felix Correia verovert de bal door een tackle van achteren. Felix Correia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Casas geeft de bal voor. Lira is nu in balbezit. Lira passt de bal zonder na te denken. Felix Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix Correia draait met de bal, schiet en ... Alvares Pereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
das Escadinhas met een sublieme pass. do Ó is nu in balbezit. Pardelas begaat een overtreding. Pardelas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toca do Coelho 50%, Snowstorm 50%.
Toca do Coelho - Snowstorm 0:3

63e minuut.
das Escadinhas is nu in balbezit. das Escadinhas probeert naar een medespeler te passen. Lira is nu in balbezit. Lira haalt uit met een fantastische trap. Alvares Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Snowstorm 0:4

80e minuut.
Ameno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameno passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Felix Correia de bal. Felix Correia schiet op doel. Alvares Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toca do Coelho - Snowstorm 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toca do Coelho 64%, Snowstorm 36%.
Toca do Coelho - Snowstorm 0:5