Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snowstorm Glorioso SLB
Normal Tactiek A
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


9e minuut.
Arribas passt de bal met de wreef. Celorico is nu in balbezit. Casquilho is nu in balbezit. Casquilho haalt uit met een fantastische trap. Fortunata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Arribas passt de bal in één keer door. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquilho draait met de bal, schiet en ... Fortunata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Benevento geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carolino met een snelle inworp. Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquilho geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
das Escadinhas rent richting de bal. Celorico verovert de bal door een tackle van achteren. Celorico probeert naar een medespeler te passen. Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquilho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Glorioso SLB 0:1

16e minuut.
Arribas probeert naar een medespeler te passen. Celorico rent richting de bal. Celorico passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Casquilho de bal. Casquilho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Carolino heeft problemen om de bal te vangen. Carolino probeert naar een medespeler te passen. Casquilho heeft problemen om de bal te vangen. Casquilho haalt uit met een fantastische trap. Fortes probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Casquilho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perspicaz komt het veld opgelopen. Fortunata trapt de bal weg van het doel. de Oliveira kopt de bal weg. Celorico rent richting de bal. Celorico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Faustino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira met een sublieme pass. Daar is Perspicaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perspicaz schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Arribas is nu in balbezit. Arribas passt de bal met de wreef. de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Perspicaz rent richting de bal. Perspicaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Glorioso SLB 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowstorm 85%, Glorioso SLB 15%.
Snowstorm - Glorioso SLB 0:2

47e minuut.
de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira passt de bal met de wreef. Perspicaz rent richting de bal. Perspicaz schiet op doel. Fortunata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Glorioso SLB 0:3

48e minuut.
Celorico passt de bal zonder na te denken. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira passt de bal met de wreef. Perspicaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perspicaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Glorioso SLB 0:4

57e minuut.
de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira speelt de bal door. Celorico is nu in balbezit. Perspicaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perspicaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Glorioso SLB 0:5

59e minuut.
Brito Nunes rent richting de bal. Brito Nunes passt de bal in één keer door. Melegas speelt de bal door. Perspicaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perspicaz schiet op doel. Fortunata bokst de bal weg.

61e minuut.
Perspicaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino rent richting de bal. Perspicaz onderschept slim de pass. Celorico is nu in balbezit. Celorico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Perspicaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortes rent richting de bal. Perspicaz onderschept slim de pass. Perspicaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Glorioso SLB 0:6

65e minuut.
Daar is Perspicaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carolino speelt de bal door. Daar is Celorico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celorico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Glorioso SLB 0:7

67e minuut.
de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Daar is Perspicaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perspicaz draait met de bal, schiet en ... Fortes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Caleiro probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Perspicaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perspicaz schiet op doel. Fortunata bokst de bal weg.

74e minuut.
Celorico passt de bal met de wreef. Carolino rent richting de bal. Perspicaz rent richting de bal. Perspicaz schiet op doel. Fortunata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Glorioso SLB 0:8

75e minuut.
Caleiro probeert naar een medespeler te passen. Perspicaz rent richting de bal. Perspicaz passt de bal met de wreef. Celorico is nu in balbezit. Celorico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
das Escadinhas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carolino met de inworp. Perspicaz rent richting de bal. Perspicaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carolino met een sublieme pass. Daar is Perspicaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perspicaz passt de bal met de wreef. Celorico is nu in balbezit. Celorico draait met de bal, schiet en ... Fortunata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Glorioso SLB 0:9

88e minuut.
Melegas kopt de bal weg. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico met een sublieme pass. Perspicaz is nu in balbezit. Perspicaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Caleiro met een sublieme pass. Arribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arribas met een sublieme pass. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowstorm 81%, Glorioso SLB 19%.
Snowstorm - Glorioso SLB 0:9