Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patinhos FC Sporting Alvalade
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Galhardas is nu in balbezit. Galhardas geeft een hoge lob. Laboreiro probeert de bal aan de voet te houden. de São Pedro rent richting de bal. de São Pedro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patinhos FC - Sporting Alvalade 1:0

13e minuut.
Laboreiro heeft problemen om de bal te vangen. Fontes is nu in balbezit. Fontes met een sublieme pass. de São Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Pedro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Feijão geeft de bal voor. Garrau rent richting de bal. Garrau speelt de bal door. de São Pedro rent richting de bal. de São Pedro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patinhos FC 40%, Sporting Alvalade 60%.
Patinhos FC - Sporting Alvalade 1:0

67e minuut.
Galhardas rent richting de bal. Galhardas geeft een lange en hoge pass. Laboreiro heeft problemen om de bal te vangen. de São Pedro is nu in balbezit. de São Pedro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Periquito heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rapazote geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de São Pedro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Patinhos FC - Sporting Alvalade 2:0

71e minuut.
Pinto da Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto da Costa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Feijão met een snelle inworp. Galhardas geeft een hoge lob. Fagundo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Galhardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galhardas geeft een lange en hoge pass. Furtado kopt de bal weg. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Garrau probeert naar een medespeler te passen. de São Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Portel is nu in balbezit. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patinhos FC 51%, Sporting Alvalade 49%.
Patinhos FC - Sporting Alvalade 2:0