Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fermentolândia apitadelas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Delfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto onderschept slim de pass. Couto passt de bal met de wreef. Cardeal is nu in balbezit. Cardeal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Barroqueiro is nu in balbezit. Alfange met een sublieme pass. Barroqueiro is nu in balbezit. Barroqueiro draait met de bal, schiet en ... Conchamar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - apitadelas 1:0

13e minuut.
Piranha speelt de bal door. Cardeal bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfino is nu in balbezit. Delfino haalt uit met een fantastische trap. Carapinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fermentolândia - apitadelas 1:1

27e minuut.
Pipablaquigrafo is nu in balbezit. Pipablaquigrafo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figueiroa met een snelle inworp. Cardeal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Batatas rent richting de bal. Barroqueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Perinhas rent richting de bal. Barroqueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Barroqueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - apitadelas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fermentolândia 46%, apitadelas 54%.
fermentolândia - apitadelas 2:1

47e minuut.
Lapido speelt de bal door. Taboada rent richting de bal. Taboada met een sublieme pass. Barroqueiro rent richting de bal. Barroqueiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Carapegos rent richting de bal. Alfange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carapegos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piranha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delfino springt en kopt de bal. Carapinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fermentolândia - apitadelas 2:2

54e minuut.
Batatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatas geeft de bal voor. Machado rent richting de bal. Cardeal rent richting de bal. Cardeal schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Fortalezas is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fortalezas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barroqueiro is nu in balbezit. Barroqueiro schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Raio rent richting de bal. Batatas is nu in balbezit. Raio verovert de bal door een tackle van achteren. Barroqueiro rent richting de bal. Barroqueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - apitadelas 3:2

83e minuut.
Pipablaquigrafo is nu in balbezit. Figueiroa is nu in balbezit. Figueiroa passt de bal in één keer door. Alfange is nu in balbezit. Alfange haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - apitadelas 4:2

85e minuut.
Batatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroqueiro onderschept slim de pass. Barroqueiro passt de bal in één keer door. Alfange is nu in balbezit. Alfange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - apitadelas 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fermentolândia 40%, apitadelas 60%.
fermentolândia - apitadelas 5:2