Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
poucaterrapoucaterra Glorioso SLB
Normal Tactiek A
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 43.8
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Klungelig pakt Arribas de bal. Arribas met een sublieme pass. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Mendinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pinhal rent richting de bal. Pinhal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Deus passt de bal met de wreef. Caleiro rent richting de bal. Caleiro probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Deus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deus passt de bal in één keer door. Damasio is nu in balbezit. Damasio geeft een hoge lob. de Oliveira krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal passt de bal in één keer door. Marinha rent richting de bal. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mendinho bokst de bal weg.

10e minuut.
Caroga heeft problemen om de bal te vangen. Pinhal is nu in balbezit. Pinhal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Peneda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:1

12e minuut.
Arribas passt de bal in één keer door. Pinhal heeft problemen om de bal te vangen. Pinhal geeft een lange en hoge pass. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:2

13e minuut.
Deus is nu in balbezit. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Caleiro rent richting de bal. Caleiro geeft de bal voor. de Oliveira kopt de bal weg. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Damasio met een sublieme pass. Daar is Pinhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinhal passt de bal zonder na te denken. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:3

21e minuut.
Daar is Arribas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arribas passt de bal met de wreef. Melegas is nu in balbezit. Melegas geeft de bal voor. Pinhal maakt een snoekduik en kopt de bal. Mendinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Melegas kopt de bal weg. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira geeft de bal voor. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:4

23e minuut.
Caroga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damasio met een snelle inworp. Pinhal rent richting de bal. Pinhal draait met de bal, schiet en ... Mendinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:5

26e minuut.
Damasio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheiroso komt het veld opgelopen.

28e minuut.
de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Arribas is nu in balbezit. Arribas geeft de bal voor. Pinhal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cheiroso kopt de bal weg. Pinhal rent richting de bal. Pinhal passt de bal zonder na te denken. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:6

38e minuut.
Marinha is nu in balbezit. Pinhal onderschept slim de pass. Pinhal speelt de bal door. Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinha rent richting de bal. de Oliveira onderschept slim de pass. de Oliveira schiet op doel. Mendinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:7

45e minuut.
Arribas geeft de bal voor. Klungelig pakt Peneda de bal. Pinhal is nu in balbezit. Pinhal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poucaterrapoucaterra 84%, Glorioso SLB 16%.
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:7

46e minuut.
Deus passt de bal zonder na te denken. Chiquelho rent richting de bal. Chiquelho passt de bal in één keer door. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pinhal speelt de bal door. Arribas met een sublieme pass. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Mendinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Marinha geeft de bal voor. Inworp. Arribas met de inworp. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira geeft de bal voor. Mendinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pinhal de bal. Peneda is nu in balbezit. Pinhal verovert de bal door een tackle van achteren. Pinhal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Caroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal passt de bal zonder na te denken. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Queiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroga passt de bal met de wreef. Cheiroso rent richting de bal. Cheiroso geeft de bal voor. de Oliveira maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Peneda is nu in balbezit. Pinhal verovert de bal door een tackle van achteren. Pinhal schiet op doel. Mendinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:8

64e minuut.
Rombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arribas verovert de bal door een tackle van achteren. Arribas passt de bal zonder na te denken. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal draait met de bal, schiet en ... Mendinho bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Cheiroso met de inworp. Deus is nu in balbezit. Deus geeft een hoge lob. Daar is Pinhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinhal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Deus passt de bal zonder na te denken. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira passt de bal in één keer door. Pinhal rent richting de bal. Pinhal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:9

76e minuut.
Vencimento passt de bal zonder na te denken. de Oliveira rent richting de bal. Balelas met een sublieme pass. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:10

81e minuut.
Queiroga rent richting de bal. Deus onderschept slim de pass. Marinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marinha krijgt een gele kaart. Deus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinhal met een snel genomen vrije trap. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mendinho met een harde bal richting middenveld. Deus kopt de bal weg. Peneda kan de bal niet met de borst controleren. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Melegas probeert naar een medespeler te passen. Arribas is nu in balbezit. Arribas speelt de bal door. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Mendinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arribas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pinhal is nu in balbezit. Pinhal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:11

87e minuut.
Caleiro probeert naar een medespeler te passen. Pinhal is nu in balbezit. Pinhal geeft de bal voor. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Caleiro probeert naar een medespeler te passen. Cheiroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheiroso probeert naar een medespeler te passen. Pinhal rent richting de bal. Pinhal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poucaterrapoucaterra 83%, Glorioso SLB 17%.
poucaterrapoucaterra - Glorioso SLB 0:11