Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snowstorm Broncas United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Lira probeert naar een medespeler te passen. Felix Correia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boa Viagem. Felix Correia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. das Escadinhas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Queijo bokst de bal weg. Klungelig pakt Boa Viagem de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Felicio rent richting de bal. Faustino verovert de bal door een tackle van achteren. Faustino probeert naar een medespeler te passen. Felix Correia rent richting de bal. Felix Correia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lira is nu in balbezit. Lira speelt de bal door. Massano rent richting de bal. Felix Correia onderschept slim de pass. Felix Correia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Casco geeft de bal voor. Lira heeft problemen om de bal te vangen. Lira met een sublieme pass. Felix Correia is nu in balbezit. Felix Correia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowstorm 47%, Broncas United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Snowstorm - Broncas United 0:0

52e minuut.
Casco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Absinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ribeira is nu in balbezit. Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino geeft een hoge lob. Boa Viagem bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Viagem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ribeira speelt de bal door. Garraio rent richting de bal. Felicio rent richting de bal. Garraio is nu in balbezit. Garraio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Amor-Divino is nu in balbezit. Lira rent richting de bal. Faustino is nu in balbezit. Lira rent richting de bal. Lira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lira is nu in balbezit. Lira passt de bal zonder na te denken. Felix Correia rent richting de bal. Felix Correia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Casco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Broncas United 1:0

80e minuut.
Casco geeft de bal voor. Inworp. Absinto met een snelle inworp. Lira rent richting de bal. Lira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowstorm 47%, Broncas United 53%.
Snowstorm - Broncas United 1:0