Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:58
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: lade Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3002
lade Glorioso SLB
Normal Tactiek A
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
weak Verdedigen good


1e minuut.
Alfaquique geeft de bal voor. Carolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolino probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Oliveira speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Celorico rent richting de bal. Celorico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:1

6e minuut.
Melegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaquique tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melegas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinhal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Celorico springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:2

8e minuut.
Pinhal speelt de bal door. Arribas probeert naar een medespeler te passen. Celorico is nu in balbezit. Celorico schiet op doel. Taveira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:3

9e minuut.
Celorico is nu in balbezit. Celorico passt de bal in één keer door. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Taveira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:4

15e minuut.
Batatas heeft problemen om de bal te vangen. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal passt de bal met de wreef. Celorico rent richting de bal. Celorico haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Klungelig pakt Mota de bal. Pinhal onderschept slim de pass. Pinhal passt de bal in één keer door. Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pinhal passt de bal in één keer door. Ribafria rent richting de bal. Carolino onderschept slim de pass. Carolino geeft de bal voor. de Oliveira geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Celorico is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:5

25e minuut.
Carolino rent richting de bal. Carolino passt de bal met de wreef. Celorico rent richting de bal. Celorico schiet op doel. Taveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:6

28e minuut.
Gamarra kopt de bal weg. Caleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caleiro passt de bal zonder na te denken. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Taveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Melegas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Caleiro de bal. Caleiro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt de Oliveira de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:7

34e minuut.
Carolino met een snelle inworp. Pinhal rent richting de bal. Pinhal speelt de bal door. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carolino geeft een hoge lob. Batatas is nu in balbezit. Arribas verovert de bal door een tackle van achteren. Arribas geeft een lange en hoge pass. de Oliveira springt en kopt de bal. Taveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Carolino probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Celorico is nu in balbezit. Celorico draait met de bal, schiet en ... Formigal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arribas zal de hoekschop nemen. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:8

42e minuut.
Melegas rent richting de bal. Melegas passt de bal met de wreef. Alfaquique is nu in balbezit. Celorico verovert de bal door een tackle van achteren. Celorico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:9

45e minuut.
de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Celorico is nu in balbezit. Celorico haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Formigal de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arribas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Oliveira springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lade 87%, Glorioso SLB 13%.
lade - Glorioso SLB 0:9

48e minuut.
Caleiro speelt de bal door. Carolino heeft problemen om de bal te vangen. Carolino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Oliveira de bal. de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Melegas probeert naar een medespeler te passen. Arribas is nu in balbezit. Arribas passt de bal in één keer door. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Melegas kopt de bal weg. Klungelig pakt Celorico de bal. Celorico passt de bal in één keer door. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Taveira met een harde bal richting middenveld. Carolino kopt de bal weg. Ribafria heeft problemen om de bal te vangen. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Taveira bokst de bal weg.

54e minuut.
Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolino onderschept slim de pass. Carolino met een sublieme pass. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Taveira bokst de bal weg.

55e minuut.
Corda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carolino met de inworp. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Alfaquique bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegas probeert naar een medespeler te passen. Arribas geeft een hoge lob. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Taveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Celorico rent richting de bal. Celorico passt de bal zonder na te denken. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Taveira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:10

67e minuut.
Carolino rent richting de bal. Carolino passt de bal met de wreef. Melegas probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pinhal probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira met een sublieme pass. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico draait met de bal, schiet en ... Formigal probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:11

72e minuut.
Carolino passt de bal in één keer door. Celorico rent richting de bal. Celorico speelt de bal door. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Ribafria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:12

79e minuut.
Pinhal heeft problemen om de bal te vangen. Pinhal probeert naar een medespeler te passen. Arribas probeert naar een medespeler te passen. Celorico rent richting de bal. Celorico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira schiet op doel. Taveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:13

83e minuut.
Klungelig pakt de Oliveira de bal. Alfaquique geeft de bal voor. Amador met een sublieme pass. Celorico is nu in balbezit. Celorico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:14

86e minuut.
Doeltrap. Taveira trapt de bal weg. Pinhal kopt de bal weg. Arribas is nu in balbezit. Arribas geeft een hoge lob. Taveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corda kopt de bal weg. Taveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lade - Glorioso SLB 0:15

90e minuut.
Corda is nu in balbezit. Corda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carolino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Oliveira geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lade 88%, Glorioso SLB 12%.
lade - Glorioso SLB 0:15