Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apitadelas Lanterna Vermelha
Normal Tactiek 523
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 25.8
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Perinhas geeft de bal voor. Olimpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiroa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Figueiroa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Briosa verovert de bal door een tackle van achteren. Briosa speelt de bal door. Lumiares is nu in balbezit. Melo e Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Melo e Castro schiet op doel. Conchamar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Olimpio met de inworp. Briosa geeft een hoge lob. Gomes da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes da Costa haalt uit met een fantastische trap. Conchamar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apitadelas - Lanterna Vermelha 0:1

8e minuut.
Ferro met een sublieme pass. Daar is Gomes da Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes da Costa probeert naar een medespeler te passen. Melo e Castro rent richting de bal. Melo e Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apitadelas - Lanterna Vermelha 0:2

25e minuut.
Machuca onderschept slim de pass. Machuca passt de bal met de wreef. Melo e Castro heeft problemen om de bal te vangen. Melo e Castro haalt uit met een fantastische trap. Conchamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apitadelas - Lanterna Vermelha 0:3

26e minuut.
Daar is Fernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garnel is nu in balbezit. Garnel passt de bal in één keer door. Delfino is nu in balbezit. Delfino schiet op doel. da Encarnação verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melo e Castro speelt de bal door. Gomes da Costa is nu in balbezit. Cabido begaat een overtreding. Cabido krijgt een gele kaart. Gomes da Costa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernandes met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal. Conchamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melo e Castro is nu in balbezit. Melo e Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apitadelas - Lanterna Vermelha 0:4

35e minuut.
Batatas rent richting de bal. Fernandes onderschept slim de pass. Fernandes geeft een hoge lob. Briosa heeft problemen om de bal te vangen. Briosa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Relvas met een sublieme pass. Gomes da Costa rent richting de bal. Gomes da Costa passt de bal met de wreef. Melo e Castro rent richting de bal. Melo e Castro haalt uit met een fantastische trap. Conchamar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
apitadelas - Lanterna Vermelha 0:5

45e minuut.
Fernandes kopt de bal weg. Piranha heeft problemen om de bal te vangen. Machuca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Machuca moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Machuca schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apitadelas 58%, Lanterna Vermelha 42%.
apitadelas - Lanterna Vermelha 0:5

57e minuut.
Inworp. Carapegos met een snelle inworp. Garnel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chorco de bal onder controle te krijgen. Sousa Maia verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Piranha rent richting de bal. Briosa verovert de bal door een tackle van achteren. Briosa probeert naar een medespeler te passen. Melo e Castro rent richting de bal. Melo e Castro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fernandes is nu in balbezit. Fernandes speelt de bal door. Cabido met een sublieme pass. Delfino rent richting de bal. Delfino draait met de bal, schiet en ... da Encarnação bokst de bal weg.

84e minuut.
Briosa geeft de bal voor. Daar is Cabido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batatas is nu in balbezit. Melo e Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Melo e Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apitadelas 47%, Lanterna Vermelha 53%.
apitadelas - Lanterna Vermelha 0:5