Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arromba Balizas poucaterrapoucaterra
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Boquinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroga onderschept slim de pass. Queiroga probeert naar een medespeler te passen. Pederneira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederneira geeft de bal voor. Mendinho bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Queiroga geeft een lange en hoge pass. Ginguinhas is nu in balbezit. Ginguinhas met een sublieme pass. Chiquelho rent richting de bal. Chiquelho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Caroga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pederneira met de inworp. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira geeft een lange en hoge pass. Mendinho bokst de bal weg.

36e minuut.
Romãozinho verovert de bal door een tackle van achteren. Romãozinho geeft een hoge lob. Queiroga kopt de bal weg. Klungelig pakt Castelo de bal. Castelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - poucaterrapoucaterra 0:1

42e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Boquinha rent richting de bal. Marinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Boquinha onderschept slim de pass. Boquinha draait met de bal, schiet en ... Mendinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boquinha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rancheiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arromba Balizas 39%, poucaterrapoucaterra 61%.
Arromba Balizas - poucaterrapoucaterra 0:1

78e minuut.
Nunes geeft een hoge lob. Gromicho rent richting de bal. Gromicho met een sublieme pass. Rancheiro rent richting de bal. Rancheiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nunes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camelo is nu in balbezit. Camelo met een sublieme pass. Castelo rent richting de bal. Castelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arromba Balizas 50%, poucaterrapoucaterra 50%.
Arromba Balizas - poucaterrapoucaterra 0:1