Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Alvalade Snowstorm
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Portel geeft een lange en hoge pass. Inworp. do Ó met de inworp. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Alvalade - Snowstorm 0:1

3e minuut.
Pinto da Costa probeert naar een medespeler te passen. Felix Correia probeert de bal met de borst te controleren. Cairos rent richting de bal. Felix Correia onderschept slim de pass. Felix Correia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Carteiro is nu in balbezit. Carteiro speelt de bal door. Lira speelt de bal door. Felix Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix Correia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Alvalade - Snowstorm 0:2

7e minuut.
Lira draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Portel de bal. Felix Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix Correia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pinto da Costa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Alvalade - Snowstorm 0:3

24e minuut.
Doeltrap. Pinto da Costa trapt de bal weg. Faustino kopt de bal weg. Felix Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix Correia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Portel heeft problemen om de bal te vangen. do Ó geeft een hoge lob. Lira is nu in balbezit. Lira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Alvalade - Snowstorm 0:4

35e minuut.
das Escadinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. das Escadinhas passt de bal met de wreef. Portel bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix Correia verovert de bal door een tackle van achteren. Felix Correia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Alvalade 61%, Snowstorm 39%.
Sporting Alvalade - Snowstorm 0:4

50e minuut.
das Escadinhas verovert de bal door een tackle van achteren. das Escadinhas passt de bal zonder na te denken. Felix Correia rent richting de bal. Felix Correia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Alvalade - Snowstorm 0:5

69e minuut.
Portel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carteiro met een snelle inworp. do Ó controleert de bal met de borst. do Ó geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Laboreiro is nu in balbezit. Laboreiro passt de bal met de wreef. Benevento bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. do Ó is nu in balbezit. Portel begaat een overtreding. Portel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Alvalade 59%, Snowstorm 41%.
Sporting Alvalade - Snowstorm 0:5