Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOTNAS F. C. Artistas de Calções
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Malveiro rent richting de bal. Carradinha rent richting de bal. Malveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Malveiro draait met de bal, schiet en ... Mogueimas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Carradinha is nu in balbezit. Malveiro rent richting de bal. Carradinha is nu in balbezit. Malveiro is nu in balbezit. Malveiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Meca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malveiro is nu in balbezit. Malveiro schiet op doel. Klungelig pakt Ancede de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Olimpio is nu in balbezit. Quinta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olimpio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lopes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meca met een sublieme pass. Quinta rent richting de bal. Quinta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOTNAS F. C. 52%, Artistas de Calções 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOTNAS F. C. - Artistas de Calções 0:0

47e minuut.
Picamilho rent richting de bal. Micau onderschept slim de pass. Micau passt de bal zonder na te denken. Carradinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carradinha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ancede geeft een hoge lob. Micau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baleia. Micau wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Micau kan niet meer verder spelen. Carneiro komt het veld opgelopen. Olimpio met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Olimpio rent richting de bal. Olimpio passt de bal met de wreef. Carneiro speelt de bal door. Carradinha is nu in balbezit. Carradinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOTNAS F. C. 61%, Artistas de Calções 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOTNAS F. C. - Artistas de Calções 0:0