Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portachaves FC Vale FC
Normal Tactiek 2023 541
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 31.2
solid Schieten weak
adequate Passen average
good Verdedigen average


6e minuut.
Codorniga passt de bal in één keer door. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. Foustanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Foustanos geeft een lange en hoge pass. Plafko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portachaves FC - Vale FC 1:0

30e minuut.
Reimonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościelny onderschept slim de pass. Kościelny passt de bal zonder na te denken. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mizurado is nu in balbezit. Plafko verovert de bal door een tackle van achteren. Reimonde rent richting de bal. Plafko onderschept slim de pass. Plafko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Semico passt de bal in één keer door. Kościelny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościelny met een sublieme pass. Plafko is nu in balbezit. Plafko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portachaves FC 43%, Vale FC 57%.
Portachaves FC - Vale FC 1:0

46e minuut.
Campolungo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ţărus met een sublieme pass. Koprivarov heeft problemen om de bal te vangen. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Granado probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Arturyan probeert naar een medespeler te passen. Reimonde speelt de bal door. Semico probeert naar een medespeler te passen. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Campolungo met de inworp. Kościelny heeft problemen om de bal te vangen. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli draait met de bal, schiet en ... Cârlescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portachaves FC - Vale FC 1:1

67e minuut.
Semico controleert de bal met de borst. Wędreński rent richting de bal. Semico verovert de bal door een tackle van achteren. Semico geeft de bal voor. Giampaoli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portachaves FC - Vale FC 1:2

73e minuut.
Koprivarov is nu in balbezit. Plafko onderschept slim de pass. Devriendt is nu in balbezit. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko schiet op doel. Granado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portachaves FC - Vale FC 2:2

85e minuut.
Cârlescu speelt de bal door. Reimonde kopt de bal weg. Campolungo kan de bal niet met de borst controleren. Giampaoli is nu in balbezit. Giampaoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portachaves FC 59%, Vale FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portachaves FC - Vale FC 2:2