Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOTNAS F. C. Filhos do Golo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Inworp. Seixas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briteiros geeft de bal voor. Casaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Godim is nu in balbezit. Vizinho verovert de bal door een tackle van achteren. Vizinho probeert naar een medespeler te passen. Casaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Baleia heeft problemen om de bal te vangen. Casaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Meca de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Picamilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bode verovert de bal door een tackle van achteren. Bode met een sublieme pass. Giraflor is nu in balbezit. Giraflor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOTNAS F. C. 53%, Filhos do Golo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOTNAS F. C. - Filhos do Golo 0:0

48e minuut.
Ameno onderschept slim de pass. Manso heeft problemen om de bal te vangen. Manso passt de bal zonder na te denken. Casaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mogueimas met een harde bal richting middenveld. Picamilho kopt de bal weg. Casaca is nu in balbezit. Casaca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Picamilho rent richting de bal. Picamilho geeft een lange en hoge pass. Quinta heeft problemen om de bal te vangen. Quinta draait met de bal, schiet en ... Barnabé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

89e minuut.
Ameno met een sublieme pass. Klungelig pakt Vieira de bal. Godim rent richting de bal. Quinta is nu in balbezit. Quinta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOTNAS F. C. 44%, Filhos do Golo 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOTNAS F. C. - Filhos do Golo 0:0