Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artistas de Calções Bancada Central
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Malveiro is nu in balbezit. Malveiro speelt de bal door. Carradinha is nu in balbezit. Carradinha haalt uit met een fantastische trap. da Porca probeert de bal aan de voet te houden. Bigodes bokst de bal weg.

27e minuut.
Proença is nu in balbezit. Coutinho verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carneiro. Coutinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lourengo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toneira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Folque de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artistas de Calções - Bancada Central 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artistas de Calções 60%, Bancada Central 40%.
Artistas de Calções - Bancada Central 0:1

47e minuut.
Barbalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Electrico bereikt de bal nog maar net als eerste. Electrico passt de bal zonder na te denken. Pita rent richting de bal. Pita geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
met een snelle inworp. Barbalho is nu in balbezit. Barbalho passt de bal met de wreef. Folque bereikt de bal nog maar net als eerste. Folque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Carneiro probeert de bal met de borst te controleren. Electrico bereikt de bal nog maar net als eerste. Electrico passt de bal zonder na te denken. Folque is nu in balbezit. Folque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Holanda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malveiro rent richting de bal. Malveiro probeert naar een medespeler te passen. Carradinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carradinha schiet op doel. Bigodes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artistas de Calções 54%, Bancada Central 46%.
Artistas de Calções - Bancada Central 0:1