Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Vale FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7200
Vale FC Artistas de Calções
2023 541 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen hopeless


7e minuut.
Codorniga is nu in balbezit. Carneiro is nu in balbezit. Carneiro met een sublieme pass. Carradinha is nu in balbezit. Carradinha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Koprivarov probeert naar een medespeler te passen. Codorniga rent richting de bal. Malveiro onderschept slim de pass. Malveiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pombeiro speelt de bal door. Semico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durces is nu in balbezit. Mau Feitio verovert de bal door een tackle van achteren. Mau Feitio probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Carradinha verovert de bal door een tackle van achteren. Malveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Codorniga begaat een overtreding. Codorniga krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Codorniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Codorniga probeert naar een medespeler te passen. Olimpio rent richting de bal. Malveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Malveiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mau Feitio rent richting de bal. Mau Feitio probeert naar een medespeler te passen. Semico met een sublieme pass. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes geeft een lange en hoge pass. Durces probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vale FC 50%, Artistas de Calções 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vale FC - Artistas de Calções 0:0

52e minuut.
Semico geeft de bal voor. Klungelig pakt Mizurado de bal. Mizurado geeft de bal voor. Holanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Holanda schiet op doel. Granado bokst de bal weg.

55e minuut.
Carneiro heeft problemen om de bal te vangen. Reimonde is nu in balbezit. Reimonde probeert naar een medespeler te passen. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli schiet op doel. Toneira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Codorniga passt de bal in één keer door. Mizurado rent richting de bal. Mizurado geeft een hoge lob. Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp geeft een hoge lob. Toneira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Mau Feitio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mau Feitio passt de bal met de wreef. Durces is nu in balbezit. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mizurado rent richting de bal. Mizurado geeft een hoge lob. Mau Feitio kopt de bal weg. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Reimonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Codorniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Codorniga passt de bal met de wreef. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vale FC 32%, Artistas de Calções 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vale FC - Artistas de Calções 0:0