Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:58
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Vale FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6107
Vale FC DragonsFC
2023 541 Tactiek 433_Dragons
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 31.1
average Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Codorniga verovert de bal door een tackle van achteren. Codorniga probeert naar een medespeler te passen. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - DragonsFC 1:0

8e minuut.
Granadeiro geeft de bal voor. Mizurado heeft problemen om de bal te vangen. Mourál is nu in balbezit. Mourál haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Koprivarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kökény verovert de bal door een tackle van achteren. Kökény met een sublieme pass. Mourál rent richting de bal. Mourál haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fachica bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hiệp geeft een hoge lob. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - DragonsFC 2:0

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Phú Hiệp neemt de hoekschop. Ţărus kan de bal niet met de borst controleren. Giampaoli is nu in balbezit. Giampaoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mau Feitio verovert de bal door een tackle van achteren. Mau Feitio met een sublieme pass. Klungelig pakt Giampaoli de bal. Giampaoli haalt uit met een fantastische trap. Rajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - DragonsFC 3:0

34e minuut.
Fino onderschept slim de pass. Fino geeft een hoge lob. Pombeiro probeert de bal aan de voet te houden. Kökény is nu in balbezit. Kökény draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Koprivarov de bal. Mourál is nu in balbezit. Mourál draait met de bal, schiet en ... Granado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

35e minuut.
Giampaoli is nu in balbezit. Valenga is nu in balbezit. Giampaoli verovert de bal door een tackle van achteren. Giampaoli schiet op doel. Aspen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - DragonsFC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vale FC 44%, DragonsFC 56%.
Vale FC - DragonsFC 4:0

50e minuut.
Giampaoli probeert de bal aan de voet te houden. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimonde onderschept slim de pass. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli schiet op doel. Rajski bokst de bal weg.

56e minuut.
Fachica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Codorniga probeert naar een medespeler te passen. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli draait met de bal, schiet en ... Aspen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Phú Hiệp geeft een lange en hoge pass. Carrapatoso is nu in balbezit. Carrapatoso passt de bal met de wreef. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Codorniga haalt uit met een fantastische trap. Daar is Valenga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tešanović kopt de bal weg. Daar is Phú Hiệp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prazeres is nu in balbezit. Fachica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fachica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tešanović kopt de bal weg. Koprivarov speelt de bal door. Giampaoli rent richting de bal. Klungelig pakt Giampaoli de bal. Giampaoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vale FC 31%, DragonsFC 69%.
Vale FC - DragonsFC 4:0