Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOTNAS F. C. Portachaves FC
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 41.9
weak Schieten very good
poor Passen good
hopeless Verdedigen good


3e minuut.
Mogueimas trapt de bal weg. Kościelny kopt de bal weg. Plafko is nu in balbezit. Plafko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:1

7e minuut.
Kościelny rent richting de bal. Kościelny speelt de bal door. Klungelig pakt Plafko de bal. Plafko draait met de bal, schiet en ... Mogueimas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:2

11e minuut.
Campolungo kopt de bal weg. Ancede is nu in balbezit. Plafko onderschept slim de pass. Plafko haalt uit met een fantastische trap. Mogueimas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:3

12e minuut.
Daar is Godim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godim passt de bal met de wreef. Ancede heeft problemen om de bal te vangen. Plafko verovert de bal door een tackle van achteren. Plafko schiet op doel. Mogueimas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kościelny onderschept slim de pass. Kościelny geeft een hoge lob. Ancede is nu in balbezit. Campolungo onderschept slim de pass. Campolungo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ribarov met een sublieme pass. Campolungo heeft problemen om de bal te vangen. Campolungo passt de bal zonder na te denken. Plafko heeft problemen om de bal te vangen. Plafko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gorgulho geeft een hoge lob. Foustanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Foustanos passt de bal met de wreef. Plafko heeft problemen om de bal te vangen. Plafko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Plafko kopt de bal weg. Ribarov rent richting de bal. Ribarov passt de bal met de wreef. Campolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campolungo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Arturyan passt de bal in één keer door. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov geeft een hoge lob. Plafko is nu in balbezit. Plafko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Campolungo passt de bal met de wreef. Plafko is nu in balbezit. Meca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meca krijgt een gele kaart. Plafko raakt geblesseerd tijdens het duel. Campolungo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:4

27e minuut.
Baleia is nu in balbezit. Campolungo verovert de bal door een tackle van achteren. Campolungo geeft de bal voor. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:5

29e minuut.
Campolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picamilho is nu in balbezit. Arturyan is nu in balbezit. Plafko rent richting de bal. Plafko schiet op doel. Mogueimas bokst de bal weg.

32e minuut.
Kościelny is nu in balbezit. Kościelny passt de bal met de wreef. Foustanos is nu in balbezit. Foustanos geeft een hoge lob. Plafko krijgt zijn hoofd ertegen. Mogueimas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gorgulho rent richting de bal. Campolungo verovert de bal door een tackle van achteren. Picamilho is nu in balbezit. Campolungo is nu in balbezit. Campolungo schiet op doel. Mogueimas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ribarov geeft een lange en hoge pass. Manso probeert de bal met de borst te controleren. Foustanos is nu in balbezit. Foustanos geeft een hoge lob. Plafko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:6

44e minuut.
Urbano met een sublieme pass. Kościelny is nu in balbezit. Kościelny probeert naar een medespeler te passen. Campolungo rent richting de bal. Campolungo schiet op doel. Mogueimas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plafko is nu in balbezit. Plafko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOTNAS F. C. 83%, Portachaves FC 17%.
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:7

46e minuut.
Plafko passt de bal in één keer door. Foustanos is nu in balbezit. Foustanos geeft de bal voor. Plafko rent richting de bal. Plafko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:8

56e minuut.
Arturyan passt de bal met de wreef. Kohler rent richting de bal. Kohler probeert naar een medespeler te passen. Plafko is nu in balbezit. Plafko draait met de bal, schiet en ... Mogueimas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:9

57e minuut.
Plafko speelt de bal door. Foustanos is nu in balbezit. Foustanos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kohler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohler draait met de bal, schiet en ... Mogueimas bokst de bal weg. Klungelig pakt Ancede de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Foustanos geeft een lange en hoge pass. Plafko controleert de bal met de borst. Picamilho rent richting de bal. Plafko verovert de bal door een tackle van achteren. Plafko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kohler passt de bal in één keer door. Kościelny rent richting de bal. Kościelny passt de bal zonder na te denken. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Foustanos probeert naar een medespeler te passen. Kohler is nu in balbezit. Kohler speelt de bal door. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Arturyan rent richting de bal. Arturyan speelt de bal door. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko draait met de bal, schiet en ... Mogueimas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:10

83e minuut.
Campolungo kopt de bal weg. Baleia heeft problemen om de bal te vangen. Kohler probeert naar een medespeler te passen. Plafko is nu in balbezit. Plafko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:11

86e minuut.
Kościelny verovert de bal door een tackle van achteren. Kościelny met een sublieme pass. Kohler probeert naar een medespeler te passen. Plafko rent richting de bal. Plafko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ancede heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ribarov zal de hoekschop nemen. Plafko krijgt zijn hoofd ertegen. Mogueimas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:12

90e minuut.
Ribarov rent richting de bal. Urbano rent richting de bal. Urbano geeft een lange en hoge pass. Ribarov geeft een lange en hoge pass. Plafko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOTNAS F. C. 81%, Portachaves FC 19%.
SOTNAS F. C. - Portachaves FC 0:13