Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Filhos do Golo União dos Berlindes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Bode geeft een lange en hoge pass. Seisdedos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Briteiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Seisdedos verovert de bal door een tackle van achteren. Seisdedos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Barnabé trapt de bal weg van het doel. Casaca kopt de bal weg. Daar is Cavaleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraflor verovert de bal door een tackle van achteren. Giraflor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Briteiros is nu in balbezit. Carmo verovert de bal door een tackle van achteren. Carmo passt de bal met de wreef. Seisdedos rent richting de bal. Seisdedos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Avelar probeert de bal aan de voet te houden. Capelo is nu in balbezit. Patinho is nu in balbezit. Capelo onderschept slim de pass. Capelo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. dos Quarteis is nu in balbezit. dos Quarteis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filhos do Golo - União dos Berlindes 0:1

35e minuut.
Polaco met de inworp. Giraflor is nu in balbezit. Amargo is nu in balbezit. Giraflor bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraflor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Torga met een snelle inworp. Daar is Capelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capelo probeert naar een medespeler te passen. dos Quarteis rent richting de bal. dos Quarteis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filhos do Golo 58%, União dos Berlindes 42%.
Filhos do Golo - União dos Berlindes 0:1

47e minuut.
Torga met een snelle inworp. Capelo rent richting de bal. Capelo met een sublieme pass. dos Quarteis rent richting de bal. dos Quarteis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Carmo is nu in balbezit. Carmo met een sublieme pass. Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. dos Quarteis is nu in balbezit. dos Quarteis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filhos do Golo 57%, União dos Berlindes 43%.
Filhos do Golo - União dos Berlindes 0:1