Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOTNAS F. C. DragonsFC
Normal Tactiek 433_Dragons
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 27.3
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


6e minuut.
Tešanović onderschept slim de pass. Tešanović geeft de bal voor. Manso bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Prazeres schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - DragonsFC 0:1

7e minuut.
Fino geeft de bal voor. Klungelig pakt Mourál de bal. Mourál passt de bal in één keer door. Prazeres rent richting de bal. Prazeres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Fino met de inworp. Fachica rent richting de bal. Fachica passt de bal zonder na te denken. Mourál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourál schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Valenga kopt de bal weg. Tešanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tešanović speelt de bal door. Mourál is nu in balbezit. Mourál schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gorgulho verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgulho met een sublieme pass. Picamilho rent richting de bal. Granadeiro onderschept slim de pass. Granadeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - DragonsFC 0:2

34e minuut.
Manso onderschept slim de pass. Manso geeft een lange en hoge pass. Urbano probeert de bal aan de voet te houden. Kökény bereikt de bal nog maar net als eerste. Kökény draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOTNAS F. C. 62%, DragonsFC 38%.
SOTNAS F. C. - DragonsFC 0:2

53e minuut.
Fevereiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mendinho komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Manso bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres onderschept slim de pass. Prazeres met een sublieme pass. Mourál heeft problemen om de bal te vangen. Mourál haalt uit met een fantastische trap. Mogueimas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres geeft de bal voor. Meca heeft problemen om de bal te vangen. Mourál onderschept slim de pass. Mourál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOTNAS F. C. - DragonsFC 0:3

68e minuut.
Valenga is nu in balbezit. Godim verovert de bal door een tackle van achteren. Godim probeert naar een medespeler te passen. Manhoso is nu in balbezit. Manhoso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOTNAS F. C. 58%, DragonsFC 42%.
SOTNAS F. C. - DragonsFC 0:3