Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imparáveis mordafoka-team
442 LT Tactiek paty
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 42.6
zwak Schieten goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen solide


11e minuut.
Rabelo rent richting de bal. Tekiralan geeft de bal voor. Brückner kopt de bal weg. Turuncu geeft een lange en hoge pass. Toirac springt en kopt de bal. Canto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Daar is Toirac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coxinhas. Coxinhas krijgt een gele kaart. Brückner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niżnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toirac maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Gaca de bal. dos Buzios rent richting de bal. Gaca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaca krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Niżnik passt de bal in één keer door. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović passt de bal met de wreef. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Rabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nestorović speelt de bal door. Toirac rent richting de bal. Toirac schiet op doel. Canto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imparáveis - mordafoka-team 0:1

25e minuut.
Niżnik onderschept slim de pass. Niżnik geeft een lange en hoge pass. Turuncu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tekiralan de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Canto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toirac heeft problemen om de bal te vangen. Toirac schiet op doel. Canto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Vajagić geeft de bal voor. Klungelig pakt Domingues de bal. Nestorović maakt een afschuwelijke overtreding. Nestorović krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Toirac is nu in balbezit. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan probeert naar een medespeler te passen. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Canto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tekiralan geeft de bal voor. Toirac rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fangueiro ... Strafschop! Toirac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ibănescu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Imparáveis - mordafoka-team 0:2

39e minuut.
Prageira onderschept slim de pass. Ibănescu onderschept slim de pass. Ibănescu geeft de bal voor. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imparáveis - mordafoka-team 0:3

42e minuut.
Coxinhas rent richting de bal. Brückner rent richting de bal. Coxinhas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coxinhas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imparáveis 62%, mordafoka-team 38%.
Imparáveis - mordafoka-team 0:3

47e minuut.
Fangueiro geeft de bal voor. Inworp. Nestorović met een snelle inworp. Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Imparáveis - mordafoka-team 0:4

48e minuut.
Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner rent richting de bal. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner is nu in balbezit. Brückner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Nestorović de bal onder controle te krijgen. Nestorović probeert naar een medespeler te passen. Charno verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel. Paal! Ibănescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Toirac is nu in balbezit. Tekiralan is nu in balbezit. Fangueiro onderschept slim de pass. Brückner rent richting de bal. Brückner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Turuncu is nu in balbezit. Turuncu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Toirac de bal. Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Brückner rent richting de bal. Brückner passt de bal met de wreef. Toirac rent richting de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ... Canto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imparáveis - mordafoka-team 0:5

78e minuut.
Tekiralan passt de bal in één keer door. Daar is Ibănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brückner is nu in balbezit. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imparáveis - mordafoka-team 0:6

82e minuut.
Vajagić is nu in balbezit. Vajagić geeft een hoge lob. Toirac krijgt zijn hoofd ertegen. Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ibănescu onderschept slim de pass. Brückner is nu in balbezit. Brückner passt de bal zonder na te denken. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Brückner probeert de bal met de borst te controleren. Brückner geeft een hoge lob. Daar is Charno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imparáveis 85%, mordafoka-team 15%.
Imparáveis - mordafoka-team 0:6