Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinga á Borla Mitras. F. C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Faia de bal onder controle te krijgen. Confucio rent richting de bal. Vaz verovert de bal door een tackle van achteren. Faia bereikt de bal nog maar net als eerste. Faia haalt uit met een fantastische trap. Ameixa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
da Silva speelt de bal door. Cruzeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Reguengo rent richting de bal. Cruzeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzeiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
dos Cações met een harde bal richting middenveld. Confucio kopt de bal weg. Caceiro is nu in balbezit. Reguengo verovert de bal door een tackle van achteren. Reguengo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Reguengo is nu in balbezit. Caceiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Reguengo verovert de bal door een tackle van achteren. Reguengo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert dos Cações de bal onder controle te krijgen. Nóvoa bokst de bal weg.

27e minuut.
Gouveia rent richting de bal. Gouveia passt de bal met de wreef. Faia is nu in balbezit. Vaz rent richting de bal. Vaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinga á Borla 66%, Mitras. F. C. 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pinga á Borla - Mitras. F. C. 0:0

49e minuut.
Doeltrap. Nóvoa trapt de bal weg van het doel. Vaz kopt de bal weg. Cruzeiro is nu in balbezit. Cruzeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Valarinho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grangeio met een snelle inworp. Cruzeiro is nu in balbezit. Cruzeiro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Ilha met een harde bal richting middenveld. Melancia kopt de bal weg. Trabalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabalho passt de bal met de wreef. Ameixa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Melancia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Altera rent richting de bal. Altera met een sublieme pass. Faia rent richting de bal. Faia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. dos Cações trapt de bal weg van het doel. Confucio kopt de bal weg. Reguengo is nu in balbezit. Reguengo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinga á Borla 41%, Mitras. F. C. 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pinga á Borla - Mitras. F. C. 0:0