Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mitras. F. C. mordafoka-team
Normal Tactiek paty
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 42.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Klungelig pakt Turuncu de bal. Turuncu passt de bal met de wreef. Barakauskis speelt de bal door. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mitras. F. C. - mordafoka-team 0:1

9e minuut.
Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turuncu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toirac de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mitras. F. C. - mordafoka-team 0:2

12e minuut.
Melancia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trabalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabalho geeft een lange en hoge pass. Faia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mitras. F. C. - mordafoka-team 1:2

13e minuut.
Melancia rent richting de bal. Barakauskis onderschept slim de pass. Tekiralan rent richting de bal. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mitras. F. C. - mordafoka-team 1:3

15e minuut.
Barakauskis heeft problemen om de bal te vangen. Barakauskis passt de bal zonder na te denken. Toirac rent richting de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ... dos Cações probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mitras. F. C. - mordafoka-team 1:4

16e minuut.
Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Altera rent richting de bal. Buelinckx onderschept slim de pass. Buelinckx geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vaz met een sublieme pass. Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turuncu probeert naar een medespeler te passen. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Nóvoa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mitras. F. C. - mordafoka-team 1:5

29e minuut.
Turuncu passt de bal zonder na te denken. Brückner probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Nóvoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Caceiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brückner neemt de hoekschop. Tekiralan krijgt zijn hoofd ertegen. Nóvoa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Barakauskis de bal. Altera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis onderschept slim de pass. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Nóvoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mitras. F. C. - mordafoka-team 1:6

41e minuut.
Melancia passt de bal zonder na te denken. Inworp. Brückner met een snelle inworp. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mitras. F. C. 76%, mordafoka-team 24%.
Mitras. F. C. - mordafoka-team 1:6

49e minuut.
Turuncu kopt de bal weg. Melancia heeft problemen om de bal te vangen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Caceiro de bal onder controle te krijgen. Nóvoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan is nu in balbezit. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel. Nóvoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Caceiro de bal. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nóvoa met een harde bal richting middenveld. Vaz kopt de bal weg. Daar is Melancia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toirac speelt de bal door. Brückner geeft de bal voor. Nóvoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekiralan maakt een snoekduik en kopt de bal. Nóvoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vaz rent richting de bal. Vaz probeert naar een medespeler te passen. Toirac rent richting de bal. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Toirac is nu in balbezit. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx met een sublieme pass. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Niżnik rent richting de bal. Buelinckx speelt de bal door. Toirac heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Barakauskis de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Nóvoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Altera geeft een lange en hoge pass. Ibănescu geeft de bal voor. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mitras. F. C. - mordafoka-team 1:7

75e minuut.
Turuncu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Buelinckx de bal onder controle te krijgen. Brückner met een sublieme pass. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turuncu passt de bal in één keer door. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mitras. F. C. - mordafoka-team 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mitras. F. C. 80%, mordafoka-team 20%.
Mitras. F. C. - mordafoka-team 1:8