Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinga á Borla Imparáveis
Normal Tactiek 442 LT
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 23.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Prageira onderschept slim de pass. Cesarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarino passt de bal met de wreef. dos Buzios is nu in balbezit. dos Buzios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Grangeio is nu in balbezit. Grangeio geeft de bal voor. Cesarino geeft de bal voor. dos Buzios is nu in balbezit. dos Buzios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bonilha rent richting de bal. Cruzeiro onderschept slim de pass. Cruzeiro passt de bal in één keer door. Reguengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reguengo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Cesarino passt de bal in één keer door. Albernas bereikt de bal nog maar net als eerste. Albernas passt de bal met de wreef. Prageira controleert de bal met de borst. Prageira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tasso is nu in balbezit. Domingues onderschept slim de pass. Domingues geeft een hoge lob. Prageira bereikt de bal nog maar net als eerste. Prageira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Miguel rent richting de bal. Areias is nu in balbezit. Miguel verovert de bal door een tackle van achteren. Grangeio is nu in balbezit. Grangeio geeft de bal voor. Canto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Areias met een sublieme pass. Grangeio rent richting de bal. Areias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Areias krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinga á Borla 42%, Imparáveis 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pinga á Borla - Imparáveis 0:0

57e minuut.
Rasquilha passt de bal zonder na te denken. Cruzeiro is nu in balbezit. Fangueiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cruzeiro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cruzeiro kan niet meer verder spelen. Tentilhão komt het veld opgelopen. Reguengo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Canto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinga á Borla - Imparáveis 1:0

59e minuut.
Domingues speelt de bal door. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva speelt de bal door. Tentilhão is nu in balbezit. Tentilhão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Albernas geeft de bal voor. da Silva kopt de bal weg. Confucio heeft problemen om de bal te vangen. Miguel is nu in balbezit. Albernas geeft de bal voor. Ameixa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva is nu in balbezit. da Silva passt de bal zonder na te denken. Prageira bereikt de bal nog maar net als eerste. Prageira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Confucio rent richting de bal. Cesarino onderschept slim de pass. Cesarino met een sublieme pass. dos Buzios rent richting de bal. dos Buzios schiet op doel. Ameixa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinga á Borla 52%, Imparáveis 48%.
Pinga á Borla - Imparáveis 1:0