Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SurfGolo Resultado Exato
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Basílio bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares maakt een afschuwelijke overtreding. Basílio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Danes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabido controleert de bal met de borst. Calafate bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SurfGolo - Resultado Exato 0:1

12e minuut.
Quintela geeft een lange en hoge pass. Grade bereikt de bal nog maar net als eerste. Grade probeert naar een medespeler te passen. Calafate rent richting de bal. Calafate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Lencastre kopt de bal weg. Basílio is nu in balbezit. Couraca onderschept slim de pass. Calafate rent richting de bal. Calafate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Bregaro verovert de bal door een tackle van achteren. Bregaro passt de bal zonder na te denken. Bruges is nu in balbezit. Couraca rent richting de bal. Couraca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lencastre met een snelle inworp. Bregaro met een sublieme pass. Klungelig pakt Bruges de bal. Bruges haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SurfGolo 65%, Resultado Exato 35%.
SurfGolo - Resultado Exato 0:1

47e minuut.
Pacifico passt de bal met de wreef. Bregaro is nu in balbezit. Bregaro speelt de bal door. Bruges bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Linhares onderschept slim de pass. Basílio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basílio passt de bal met de wreef. Calafate is nu in balbezit. Calafate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Grade rent richting de bal. Grade speelt de bal door. Quintela is nu in balbezit. Basílio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basílio draait met de bal, schiet en ... Valado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Mures probeert de bal aan de voet te houden. Calafate rent richting de bal. Clementino is nu in balbezit. Calafate onderschept slim de pass. Calafate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cabido met een sublieme pass. Clementino rent richting de bal. Basílio is nu in balbezit. Calafate rent richting de bal. Calafate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SurfGolo 59%, Resultado Exato 41%.
SurfGolo - Resultado Exato 0:1