Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team Pinga á Borla
paty Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen weak


4e minuut.
Doeltrap. Lua trapt de bal weg. Niżnik kopt de bal weg. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Pinga á Borla 1:0

7e minuut.
Barakauskis geeft een hoge lob. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel. Lua probeert de bal aan de voet te houden. Ameixa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Pinga á Borla 2:0

9e minuut.
Brückner neemt de hoekschop. Daar is da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Farelo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brückner met de inworp. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Turuncu geeft een lange en hoge pass. Toirac kopt de bal weg. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel. Ameixa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Pinga á Borla 3:0

12e minuut.
Farelo geeft een hoge lob. Turuncu met een sublieme pass. Klungelig pakt Niżnik de bal. Reguengo verovert de bal door een tackle van achteren. Reguengo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Ilha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turuncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nestorović is nu in balbezit. Tekiralan rent richting de bal. Nestorović met een sublieme pass. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nestorović speelt de bal door. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan passt de bal in één keer door. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nestorović rent richting de bal. Nestorović speelt de bal door. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Ilha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ameixa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Pinga á Borla 4:0

35e minuut.
Ibănescu met de inworp. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turuncu geeft een hoge lob. Toirac krijgt zijn hoofd ertegen. Ameixa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Brückner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brückner geeft een lange en hoge pass. Lua heeft problemen om de bal te vangen. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Toirac rent richting de bal. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan passt de bal met de wreef. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Pinga á Borla 5:0

44e minuut.
Nestorović rent richting de bal. Nestorović passt de bal zonder na te denken. Turuncu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barakauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Ameixa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vajagić rent richting de bal. Grangeio verovert de bal door een tackle van achteren. Vajagić maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vajagić naar de kleedkamers voor een vroege douche. Grangeio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Grangeio kan niet meer verder spelen. Feijó komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 31%, Pinga á Borla 69%.
mordafoka-team - Pinga á Borla 5:0

51e minuut.
Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik speelt de bal door. Nestorović probeert naar een medespeler te passen. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac schiet op doel. Ameixa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekiralan rent richting de bal. Paal! Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Pinga á Borla 6:0

53e minuut.
Brückner speelt de bal door. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović speelt de bal door. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Turuncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turuncu schiet op doel. Tasso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turuncu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ameixa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Turuncu met een snelle inworp. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis geeft een hoge lob. Toirac rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Pinga á Borla 7:0

60e minuut.
Turuncu met een snelle inworp. Nestorović rent richting de bal. da Silva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nestorović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niżnik met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis geeft de bal voor. Turuncu probeert de bal met de borst te controleren. Turuncu geeft de bal voor. Lua kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turuncu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brückner zal de hoekschop nemen. Ilha heeft problemen om de bal te vangen. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Pinga á Borla 8:0

74e minuut.
Nestorović probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan rent richting de bal. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel. Ameixa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Brückner geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Farelo de bal onder controle te krijgen. Ameixa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klungelig pakt Brückner de bal. Brückner geeft een hoge lob. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Ameixa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Toirac de bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Brückner onderschept slim de pass. Brückner geeft een lange en hoge pass. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel. Ameixa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Pinga á Borla 9:0

86e minuut.
Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović passt de bal zonder na te denken. Toirac is nu in balbezit. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Ilha trapt de bal weg. Turuncu rent richting de bal. Turuncu geeft een hoge lob. Toirac rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Pinga á Borla 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 21%, Pinga á Borla 79%.
mordafoka-team - Pinga á Borla 10:0