Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Resultado Exato Cá do Burgo
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Serra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacifico met een snelle inworp. Basílio rent richting de bal. Basílio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Melancia is nu in balbezit. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Puma is nu in balbezit. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde schiet op doel. Gusmão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
da Choupa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Choupa geeft een hoge lob. Puma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogudo onderschept slim de pass. Mogudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Resultado Exato - Cá do Burgo 0:1

22e minuut.
Serra rent richting de bal. Pacifico verovert de bal door een tackle van achteren. Pacifico passt de bal zonder na te denken. Calafate rent richting de bal. Calafate draait met de bal, schiet en ... Berardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Marvila geeft een lange en hoge pass. Danes rent richting de bal. Danes met een sublieme pass. Calafate rent richting de bal. Calafate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lencastre geeft een lange en hoge pass. Grade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... Gusmão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Melancia is nu in balbezit. Velo verovert de bal door een tackle van achteren. Velo geeft de bal voor. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resultado Exato 61%, Cá do Burgo 39%.
Resultado Exato - Cá do Burgo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resultado Exato 43%, Cá do Burgo 57%.
Resultado Exato - Cá do Burgo 0:1