Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feira das Odds SurfGolo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.3
average Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Linhares geeft een hoge lob. Inworp. Laranjeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romeniga rent richting de bal. Romeniga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Linhares verovert de bal door een tackle van achteren. Linhares met een sublieme pass. Klungelig pakt Bruges de bal. Bruges haalt uit met een fantastische trap. Corpo Fino probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Linhares is nu in balbezit. Morco verovert de bal door een tackle van achteren. Morco passt de bal in één keer door. de Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cabido met een snelle inworp. Bregaro heeft problemen om de bal te vangen. Pirilau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pirilau is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
da Raimunda geeft een hoge lob. Quintela is nu in balbezit. de Ferrel verovert de bal door een tackle van achteren. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Linhares passt de bal zonder na te denken. Quintela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela geeft een lange en hoge pass. Cerejeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerejeiro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bruges rent richting de bal. Bruges schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feira das Odds 52%, SurfGolo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feira das Odds - SurfGolo 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feira das Odds 49%, SurfGolo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feira das Odds - SurfGolo 0:0