Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mitras. F. C. Feira das Odds
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Romeniga is nu in balbezit. Daar is de Ferrel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romeniga rent richting de bal. de Ferrel rent richting de bal. de Ferrel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Morco de bal onder controle te krijgen. Melancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Melancia probeert naar een medespeler te passen. Faia bereikt de bal nog maar net als eerste. Faia draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mitras. F. C. 32%, Feira das Odds 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mitras. F. C. - Feira das Odds 0:0

52e minuut.
de Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceiro onderschept slim de pass. Romeniga begaat een overtreding. Romeniga krijgt een gele kaart. Caceiro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Caceiro kan niet meer verder spelen. Lins komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Gouveia bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel onderschept slim de pass. de Ferrel passt de bal met de wreef. Laranjeiro rent richting de bal. Laranjeiro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
de Ferrel met een sublieme pass. Laranjeiro is nu in balbezit. dos Cações bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjeiro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cantinho verovert de bal door een tackle van achteren. Cantinho probeert naar een medespeler te passen. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faia verovert de bal door een tackle van achteren. Faia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mitras. F. C. 45%, Feira das Odds 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mitras. F. C. - Feira das Odds 0:0