Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinga á Borla Resultado Exato
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
da Silva rent richting de bal. Basílio onderschept slim de pass. da Silva maakt een afschuwelijke overtreding. da Silva krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Feijó geeft een hoge lob. Rasquilha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Puma de bal onder controle te krijgen. Reguengo verovert de bal door een tackle van achteren. Reguengo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Melancia rent richting de bal. da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva speelt de bal door. Reguengo is nu in balbezit. Reguengo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Farelo passt de bal in één keer door. Danes bereikt de bal nog maar net als eerste. Confucio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Danes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Danes kan niet meer verder spelen. Cotimo komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Lua geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacifico met de inworp. Basílio is nu in balbezit. Basílio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lencastre verovert de bal door een tackle van achteren. Lencastre met een sublieme pass. Melancia is nu in balbezit. Cruzeiro is nu in balbezit. Cruzeiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Farelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basílio rent richting de bal. Basílio passt de bal met de wreef. Calafate bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
da Silva onderschept slim de pass. da Silva met een sublieme pass. Colago rent richting de bal. Reguengo onderschept slim de pass. Reguengo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Calafate is nu in balbezit. da Silva probeert naar een medespeler te passen. Melancia is nu in balbezit. Melancia passt de bal zonder na te denken. Lencastre geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinga á Borla 48%, Resultado Exato 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pinga á Borla - Resultado Exato 0:0

65e minuut.
Farelo geeft de bal voor. Inworp. Pacifico met een snelle inworp. Basílio is nu in balbezit. Basílio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Confucio de bal. Basílio rent richting de bal. Basílio probeert naar een medespeler te passen. Calafate is nu in balbezit. Calafate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinga á Borla 57%, Resultado Exato 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pinga á Borla - Resultado Exato 0:0