Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cebolinhas Domésticas SurfGolo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Cerejeiro passt de bal zonder na te denken. Bruges bereikt de bal nog maar net als eerste. Coluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruges verovert de bal door een tackle van achteren. Bruges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Freitas probeert naar een medespeler te passen. Igrejas rent richting de bal. Igrejas passt de bal in één keer door. Cherne is nu in balbezit. Cherne schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolinhas Domésticas - SurfGolo 1:0

19e minuut.
Daar is Quintela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintela kopt de bal weg. Igrejas met een sublieme pass. Cherne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Cherne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintela rent richting de bal. Cherne maakt een afschuwelijke overtreding. Cherne is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Calvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregaro onderschept slim de pass. Bregaro met een sublieme pass. Igrejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Igrejas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Coluna trapt de bal weg van het doel. Lobato kopt de bal weg. Bruges is nu in balbezit. Bruges draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Abelha speelt de bal door. Cabido is nu in balbezit. Igrejas onderschept slim de pass. Igrejas draait met de bal, schiet en ... Quintela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Igrejas probeert naar een medespeler te passen. Sopa rent richting de bal. Sopa geeft een hoge lob. Abelha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abelha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Baliza trapt de bal weg. Inworp. Pécurto met een snelle inworp. Abelha rent richting de bal. Abelha haalt uit met een fantastische trap. Baliza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebolinhas Domésticas 48%, SurfGolo 52%.
Cebolinhas Domésticas - SurfGolo 1:0

48e minuut.
Bruges krijgt zijn hoofd ertegen. Coluna onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pécurto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bregaro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bruges is nu in balbezit. Bruges haalt uit met een fantastische trap. Baliza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cebolinhas Domésticas - SurfGolo 1:1

49e minuut.
Igrejas probeert naar een medespeler te passen. Bregaro is nu in balbezit. Bregaro probeert naar een medespeler te passen. Contreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreiras geeft de bal voor. Valado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Lobato is nu in balbezit. Cerejeiro begaat een overtreding. Lobato raakt geblesseerd tijdens het duel. Lobato met een snel genomen vrije trap. Perestrelo is nu in balbezit. Perestrelo speelt de bal door. Igrejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Igrejas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sopa passt de bal met de wreef. Lage met een sublieme pass. Contreiras rent richting de bal. Contreiras heeft problemen om de bal te vangen. Contreiras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolinhas Domésticas - SurfGolo 2:1

64e minuut.
Calvos rent richting de bal. Calvos met een sublieme pass. Sopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruges onderschept slim de pass. Bruges draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abelha is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valado trapt de bal weg van het doel. Cerejeiro kopt de bal weg. Daar is Bruges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruges haalt uit met een fantastische trap. Baliza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebolinhas Domésticas 58%, SurfGolo 42%.
Cebolinhas Domésticas - SurfGolo 2:1