Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinga á Borla lisboa4ever
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lua geeft de bal voor. Reguengo rent richting de bal. Morna begaat een overtreding. Morna krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Confucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Filgueiras verovert de bal door een tackle van achteren. Filgueiras speelt de bal door. Ramelento rent richting de bal. Ramelento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Piombino speelt de bal door. Farelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filgueiras met een sublieme pass. Coxas rent richting de bal. Coxas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lua rent richting de bal. Confucio rent richting de bal. Ramelento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramelento krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ramelento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelento verovert de bal door een tackle van achteren. Ramelento schiet op doel. Ameixa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinga á Borla - lisboa4ever 0:1

30e minuut.
Rasquilha geeft de bal voor. Klungelig pakt Velado de bal. Reguengo rent richting de bal. Reguengo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pinga á Borla - lisboa4ever 1:1

33e minuut.
Tasso met een snelle inworp. Rasquilha is nu in balbezit. Junqueiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Junqueiro krijgt een gele kaart. Rasquilha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rasquilha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vila Nova trapt de bal weg. Inworp. Rasquilha met een snelle inworp. Cruzeiro rent richting de bal. Cruzeiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velado met de inworp. Filgueiras probeert naar een medespeler te passen. Ramelento heeft problemen om de bal te vangen. Ramelento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinga á Borla 36%, lisboa4ever 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pinga á Borla - lisboa4ever 1:1

63e minuut.
Orangos rent richting de bal. Tasso verovert de bal door een tackle van achteren. Tasso geeft de bal voor. Reguengo is nu in balbezit. Reguengo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tasso geeft een hoge lob. Inworp. Orangos met een snelle inworp. Dionisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dionisio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinga á Borla 41%, lisboa4ever 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pinga á Borla - lisboa4ever 1:1